HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 10:13

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ GÖÇÜP GİDECEĞİMİZ HAYAT BU! Ne kadar yaşarsak yaşayalım, göçüp gideceğimiz hayat bu! Olay, sorun ve anlama özürlü insancıkları değiştirme şansın yoksa, bakış açını değiştir.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ?
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

GÖÇÜP GİDECEĞİMİZ HAYAT BU!

Ne kadar yaşarsak yaşayalım, göçüp gideceğimiz hayat bu! Olay, sorun ve anlama özürlü insancıkları değiştirme şansın yoksa, bakış açını değiştir.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Çağdaş dünyanın en temel insan haklarından olan haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basın; kamu adına hareket edip, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip, güçlenmesine önemli bir katkıda bulunmaktadır.

Basın meslek ve ahlak ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı; toplumda basına güvenin artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış bilgilendirilerek yönlendirilmesinin önüne geçecektir. Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Basın, Milletin müşterek sesidir” ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır.”

(Muammer Erol, Ordu Valisi)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Zaman yıkama ve yağlamayı becerenler  lehine  akıp gidiyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

Zeki Gül

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hoş sohbet isim Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam eden Kuyumcuoğlu oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerinin isteğini hep önde tutmasıyla dikkat çeken Kuyumcuoğlu otoya, 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Kuyumcuoğlu oto’ya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

Sahipliğini hoş sohbet  isim Sabri Aras ile oğlu Yiğit Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veren Gurur Şarküteri ve tekel bayiine 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gecenin saat 22.00’Sine kadar müşterilerinin hizmetinde olan Gurur Şarküteri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

USTA İLETİŞİM

Sahipliğini Serkan Usta’nın yaptığı  Usta iletişim müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Çin telefon tamiri, O ve 2. El telefon alım satımı, fatura tahsilatı, su, elektrik, Bağkur-TTNET, Türk Telekom ödemeleri alımı, teknik servis ve parça TL yükleme adresi Usta iletişim, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 103-A adresinde hizmet veriyor.

               Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve 222 07 06 ve 0 530 226 40 43 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Usta iletişime, bol kazançlar  diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

İmren Kurukahveci   “Kalite bizden takdir sizden” sloganıyla müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitlerinin adresi İmren Kurukahveci, Hükümet caddesi NO: 4 A adresinde  hizmet veriyor.

Hijyenik bir ortamda hizmet veren  İmren Kurukahveciye ,214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 İşletmeciliğini yılların tecrübesi Mehmet Akyurt’un yaptığı  İmren Kurukahveciye hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Sonradan pişman olacağın hiçbir şeyi söyleme. Ve “Öfke gelir, göz kararır, öfke gider, yüz kızarır” hiç mi hiç unutma.

 

 

OLDUM OLASI

 Olay, sorun ve sığ beyinli insancıkları değiştirme şansın yoksa, bakış açını değiştir.

 

 

HARBİDEN

Haklının yanında haksızın karşısında; Bırak gitsin hayatı akışına... Gün ne getirirse başımız, gözümüz üstüne...

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-2024 verilerine göre dünyanın en güçlü pasaportları sıralamasında Singapur’un ilk sırada yer aldığını, Türk pasaportun  ise 7 basamak yükselerek dünyanın en güçlü 45. pasaportu olduğunu,

***********************

x-TFF Yönetim Kurulu 2024-2025 Sezonu TFF 3. Lig sezon planlamasını belirlediğini,  buna göre TFF 3. Ligde sezon 8 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve ilk yarı 15 Aralık 2024 tarihinde sona ereceğini, Ligin ikinci yarısı 19 Ocak 2025 tarihinde başlayacağını  ve TFF 3. Ligde normal sezon 26 Mayıs 2025 Cumartesi günü tamamlanacağını, 2024 - 2025 sezonunda ligin 26. hafta müsabakaları hafta içi oynanacağını,

***********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen 600 yıllık Eskipazar (Bayrambey) Camii’nin  ibadete açılma adına  gün saydığını,

***********************

x-Lisans öğrencilerinin memnuniyet düzeylerinin ölçüldüğü Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2024 Raporu sonuçlarına göre Ordu Üniversitesi 126 devlet üniversitesi arasında 13’üncü sırada yer alırken Karadeniz Bölgesi’nde bulunan üniversiteler arasında geçen yıl 1’inci sırada olan yerini koruduğunu,

***********************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı  Hilmi Güler’in  Ordu’ya yönelik  yaptığı açıklama da “Ordu’muz gerçekten çok güzel bir şehir. Dünyada da sayılı yerlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yaşanılabilir sayılı kentlerden bir tanesi. Ama bu halkımız ile birlikte güzel. Tiyatromuz 60 senedir perdesini kapatmadı, müzikte çok önemli isimlere sahibiz, şairlerimiz, ressamlarımız ile birlikte sanatkâr bir Ordu’yu oluşturuyoruz. Ordu anlatılmaz yaşanır. Ordu dışında da dünyanın dört bir yanında Ordulular var. Bu da bize mutluluk veriyor” ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

***********************

x-Basın İlan Kurumu verilerine göre, 2023 yılında resmi ilan ve reklam yayımlayan gazete sayısı 855 olduğunu,  bu yayınların yüzde 96,3'ünü yerel,  yüzde 2,8'ini ulusal, yüzde,9'unu ise bölgesel yayınların oluşturduğunu, ülkemizde 2023 yılında resmi ilan ve reklam yayımlayan gazetelerin yıllık toplam tirajı 638 milyon 610 bin 580 olup, tirajın yüzde 82,0'ını ulusal gazetelerin oluşturduğunu,

***********************

Ordu’da son bir hafta içerisinde yapılan trafik denetimlerinde çok sayıda sürücüye cezai işlem uygulandığını, trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimlerde;

53 Araç sürücüsüne alkollü olarak araç kullanmaktan, 58 Sürücüye modifiyeli araç (kesik yay, abart egzoz) kullanmaktan 35 Araç sürücüsüne Drift ve hatalı şerit değiştirmekten, 62 Araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlal etmekten, 599 Araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan,  49 Araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 156 Araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan, 359 Araç sürücüsüne kask kullanmamaktan ceza kesildiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız