HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Temmuz 2024 Pazar Saat: 15:37

ŞANLITÜRK, BALIKÇI BARINAKLARIMIZ DAHA GÜZEL OLACAK!

Ordu genelinde balıkçı barınaklarının daha güzel olacağını müjdeleyen MHP Ordu Milletvekili Şanlıtürk, sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 2023 yılında böl
ŞANLITÜRK, BALIKÇI BARINAKLARIMIZ DAHA GÜZEL OLACAK!

Ordu genelinde balıkçı barınaklarının daha güzel olacağını müjdeleyen MHP Ordu Milletvekili Şanlıtürk, sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 2023 yılında bölgenin sorunlarına dikkat çekerek Ordu’daki balıkçı barınaklarının büyütülmesi ve iyileştirilmesi (temizlenmesi) için gerek mecliste gerekse Ulaştırma bakanlığından talepte bulunmuştu.

Balıkçı esnafının sorun ve taleplerine özel bir hassasiyet gösteren Milletvekili Şanlıtürk, sürdürdüğü bu mücadelenin meyvelerini bir yıl sonra almaya başladı.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, bir müjde daha vererek Ordu’da ki balıkçı barınaklarının temizlenmeye başlayacağını duyurdu. Bir yılı aşkın bir süredir balıkçı esnafının sorunlarını takibinden çıkarmayan Milletvekili Şanlıtürk, Ulaştırma Bakanlığından talep ettiği deniz temizleme, deniz aracının Gülyalı ilçesine geldğini söyledi.

Gülyalı Balıkçı Barınağında 15 gün çalışmalarını sürdürecek olan deniz aracı ayrıca Kumbaşı, Gacalı, Kışlaönü, ve Ünye’de ki barınaklarda da çalışmalarını sürdürecek.

Bölgemizde 460 balıkçı teknesi olduğunu belirten Şanlıtürk, “Bu tekneleri bağlamak için mevcut barınaklarda yer yoktur. Özellikle Gülyalı, Perşembe, Kışlaönü ve Kacalı’daki balıkçı barınaklarının büyütülmesi ve içlerinde tekne yapımı ve tamiri için çekek yerleri de yapılmalıdır. Ayrıca bu barınakların liman içleri dolduğundan temizlikleri de yapılmalıdır.

Ordu’da 8 binden fazla kişinin ekmeğini balıkçılıktan kazandığını belirtmekte fayda görüyürum. Balıkçı barınaklarımız hem teknik hemde fiziki olarak günümüzün koşullarına göre ayarlanması gerektiğine kanaat getirerek Ulaştırma Bakanlığımızla yaptığımız teknik çalışmalar sonrası 1 Eylül’de başlayacak av sezonu öncesi işe barınaklarımızın temizlenmesiyle başlamış olduk.

Barınaklarımızla ilgili bütün eksiklerimizi sezon başlayıncaya kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Ben buradan gerek Ulaştırma Bakanlığımıza, Ordu Valiliğimize ve Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyor, emeği geçen herkese minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız