Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:16 ORDU’DA U18 KIZLAR ANADOLU ŞAMPİYONASI BAŞLADI
- 15:59 Vali Erol, 61. Kütüphane Haftası Kutlama Etkinliklerine Katıldı
- 14:47 ÜNYE’NİN TARİHİ KÜTÜPHANESİ TAMAMLANIYOR
- 14:32 “EN KÜÇÜK TEDBİR HAYAT KURTARIR”
- 14:24 OSMMMO’DA KURUMLAR VERGİSİ SEMİNERİ
- 14:01 ORDU’NUN GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI
- 13:44 SUÇ ORANI DÜŞÜYOR
- 13:22 KONTEYNERLER ESTETİK GÖRÜNÜME KAVUŞTU
- 13:23 MHP’DEN TÜRK POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA
- 13:11 İNTERNETE CEP'TEN BAĞLANIYORUZ
- 12:47 ŞANLITÜRK; “POLİS TEŞKİLATIMIZ, GÖZ BEBEĞİ KURUMLARIMIZDIR”
- 12:43 BU AİLENİN GEÇİM KAYNAĞI ‘İĞNE VE İPLİK’
- 12:37 “ENFLASYONU DÜŞÜRMENİN YOLU PERAKENDE YASASI”
- 12:34 ŞENTÜRK: POLİSİMİZ, HUZUR VE GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR
- 11:26 MOBBİNG EN FAZLA SAĞLIK SEKTÖRÜNDE
BAŞKAN TELİNTAŞ’TAN KANDİL MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Tekintaş, Regaip Kandili ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Bütün İslam aleminin mübarek Regaip Kandili'ni kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim." dedi.
Üç ayların ve kandillerin Müslümanların nazarında müstesna bir yere sahip olduğunu hatırlatan Başkan Engin Tekintaş, insan hırsıyla kazanma ve rekabet gücünü hep körüklediğini bunun da bireylerin kazanma uğruna her şeyi mubah görmelerine neden olduğunu sonuçta bireylerin toplumdaki ilişkilerinde sosyal davranışlarında ahlak ve fazilet ilkelerinin unutulduğunu söyledi.
Mübarek gün ve gecelerin insanın kendisini yargılamasına ve sorgulamasına neden olduğunu bunun için bu anlamlı günlerin bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş, kandillerin münasebetlerimizi değerlendirmemiz ve nefis muhasebesi yapmamız için son derece değerli bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi. (Ordu Yeni Haber)