HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 11:10

FB’DEN ÜLKE PUANINA KRİTİK KATKI

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda deplasmanda Lugano ile karşılaşan Fenerbahçe rakibini 4-3 mağlup ederken, alınan bu galibiyetle ülke puanına da kritik bir katkı yaptı. Çekya ile rekabet halinde olan Türkiye, Sparta Pragın kazandığı
FB’DEN ÜLKE PUANINA KRİTİK KATKI

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda deplasmanda Lugano ile karşılaşan Fenerbahçe rakibini 4-3 mağlup ederken, alınan bu galibiyetle ülke puanına da kritik bir katkı yaptı. Çekya ile rekabet halinde olan Türkiye, Sparta Prag'ın kazandığı haftada sarı-lacivertlilerin de 3 puan almasıyla 9. sıradaki yerini korudu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, sahadan 4-3 galip ayrılmayı başardı ve rövanş öncesi avantajı cebine koydu. Kanarya, kazanılan bu 3 puanla UEFA ülke puanı sıralamasına da önemli bir katkıda bulundu.

FENERBAHÇE'DEN ÜLKE PUANINA KRİTİK KATKI

Türkiye, UEFA ülke puanı sıralamasında Çekya ile 9. sıra için yarışıyor. İki ülke arasındaki puanlar birbirine oldukça yakın. Durum böyleyken Çekya ekibi Sparta Prag, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Shamrock'u 2-0 mağlup ederek ülke puanını 33 bin 750 puana yükseltti. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de İsviçre ekibi Lugano karşısında deplasmanda aldığı galibiyet UEFA ülke puanına 0.200'lük katkı getirdi. Böylelikle Türkiye'nin puanı 33.800 oldu ve 9. sıradaki yerini korudu.

 

Anahtar Kelimeler : FB’DEN, ÜLKE, PUANINA, KRİTİK, KATKI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız