HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Temmuz 2024 Salı Saat: 15:54

İYİ PARTİ’DE DEVİR TESLİM

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığında önemli bir görev değişimi gerçekleşti. Melikşah Murat Genç, başkanlık görevini parti içi yeniden yapılanma çerçevesinde Fatih Titize devretti.
İYİ PARTİ’DE DEVİR TESLİM

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı'nda önemli bir görev değişimi gerçekleşti. Melikşah Murat Genç, başkanlık görevini parti içi yeniden yapılanma çerçevesinde Fatih Titiz'e devretti.

Genç, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, 22 Ocak 2023 tarihinde seçildiğini ve bu süreçte ilçe başkanlarıyla birlikte başarılı bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Genç, "Ordu'da ikinci parti olmayı başardık ve belediye başkanlıkları kazandık. Bundan sonraki süreçte de partimizin başarısı için mücadelemiz sürecek" dedi.

İl Başkanlığına getirilen Titiz ise yaptığı açıklamada, "İYİ Parti, büyük bir seçim sürecinden sonra önemli bir dönüşüm geçirdi. Ordulu genel başkan Müsavat Dervişoğlu'nun liderliğinde bu oluşuma katıldık ve bundan sonra da bu süreci başarıyla sürdüreceğiz. Melikşah başkanımıza teşekkür ediyorum, siyasette bu çok zordur, bir başkan gelirken diğer başkan giderken her zaman küskünlükler oluşur. Melikşah başkanımız, görevi bize devrederken de samimiyetle ve arkadaşlığıyla bu görevi bize devrediyor.

 Kendi zaten bu bayrağı çok güzel şekilde taşıdı. Ondan alacağımız bayrağı daha ileriye götürmek için çalışacağız. Biz Enver beyin çalışkanlığını ve İYİ Parti'nin samimiyetini inşallah daha yukarlara taşıyacağız. Genel başkanımız Müsavat Dervişoğlu'nun bize verdiği bayrağı daha iyi yerlere getireceğiz. 19 ilçede de yapılanmamız olacak” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ’DE, DEVİR, TESLİM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız