HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Temmuz 2024 Salı Saat: 15:04

HAFTASONU ŞENLİĞE DOYACAĞIZ

Festivaller şehri Ordu’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yüzbinlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen Aybastı Perşembe Yaylası şenlikleri sonrası bu hafta sonu iki ilçede daha festival düzenlenerek eğ
HAFTASONU ŞENLİĞE DOYACAĞIZ

Festivaller şehri Ordu’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yüzbinlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen Aybastı Perşembe Yaylası şenlikleri sonrası bu hafta sonu iki ilçede daha festival düzenlenerek eğlence zirveye taşınacak.

ORDU’DA DÖRT MEVSİM DOLU DOLU GEÇİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “3 ay değil 12 ay Ordu” sloganıyla başlattığı çalışmalar sonrası Ordu’da dört mevsim dolu dolu geçiyor. Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesinin desteği ile Gölköy ve Kabadüz ilçelerinde festivaller düzenlenecek.

ÇAMBAŞI’NDA HEYECAN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Yaz aylarında yaylalarda düzenlenen festivallere bu hafta iki yayla daha eklenecek. Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda bu yıl düzenlenecek olan 21. Geleneksel Çambaşı Yayla Festivali 27-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Düzenlenecek festival kapsamında, en güzel buzağı, kuzu, peynir, bal ve turşu yarışmaları düzenlenecek. Programda ayrıca mehter gösterisi, konserler ve çeşitli yarışmalar da yer alacak.

GÖLKÖY ULUVAHTA YAYLASI’NDA ŞENLİK ZAMANI

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Gölköy Belediyesinin birlikte düzenlediği Uluvahta Yayla Festivali ise 28 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Ordu’da yaz ve kış aylarında vatandaşların büyük ilgisini çeken Uluvahta Yaylası’nda etkinlikler 28 Temmuz Pazar günü saat 12.00’de başlayacak. Etkinliklerde, yöresel sanatçılar sahne alacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı festival Öykü Gürman konseri ile sona erecek.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : HAFTASONU, ŞENLİĞE, DOYACAĞIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız