HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Temmuz 2024 Salı Saat: 15:00

SATRANÇIN YENİ MERKEZİ ORDU STADYUMU

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Yaşayan Stadyumlar Projesi’ çerçevesinde Orduya kazandırılan Ordu Stadyumu, spor tesisleri arasına bir yenilik daha ekledi. Stadyum bünyesinde yer alan yeni satranç salonu, spor ve zihin gelişimini bir ar
SATRANÇIN YENİ MERKEZİ ORDU STADYUMU

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Yaşayan Stadyumlar Projesi’ çerçevesinde Ordu'ya kazandırılan Ordu Stadyumu, spor tesisleri arasına bir yenilik daha ekledi. Stadyum bünyesinde yer alan yeni satranç salonu, spor ve zihin gelişimini bir arada desteklemeyi amaçlıyor.

Daha önce eskrim, dart, judo, fitness ve pilates, jimnastik, atletizm, karate, masa tenisi, boks, atıcılık, futbol, wushu ve okçuluk, bisiklet gibi branşlarda 7/24 hizmet veren spor tesislerine şimdi de satranç salonu dahil edildi. Bu ekleme, tesisin sunduğu spor olanaklarını genişleterek, sporculara ve spor severlere yeni bir fırsat sunacak.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Yeni Ordu Stadyumu’na satranç salonu eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu adım, sporun her alanında geniş bir yelpaze sunma hedefimizin bir parçasıdır. Satranç, strateji geliştirme ve zihinsel becerilerin güçlendirilmesi açısından önemli bir branş olup, gençlerimiz ve tüm spor severler için bu spor dalına erişimini kolaylaştıracaktır. Gençlerimiz ve sporseverler için önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Ordu Valimiz Sayın Muammer Erol’a, Milletvekilimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, il başkanımıza teşekkür ediyorum. Ordumuza hayırlı olsun" Dedi.

Yeni satranç salonu, sporcuların zihinsel yeteneklerini geliştirmelerine ve strateji oluşturmalarına imkan tanıyacak. Tesis, bireysel ve grup çalışmaları için uygun bir ortam sunarak, sporun her branşını kapsayan bir spor kompleksi olarak dikkat çekiyor.

 

Anahtar Kelimeler : SATRANÇIN, YENİ, MERKEZİ, ORDU, STADYUMU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız