HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Temmuz 2024 Salı Saat: 12:46

SEL HASAR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, aşırı yağışlardan etkilenen kırsal mahallelerde iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.  Yağışların yol açtığı olumsuz etkileri en aza indirmek amacıyla başlatılan yol iy
SEL HASAR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, aşırı yağışlardan etkilenen kırsal mahallelerde iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. 

Yağışların yol açtığı olumsuz etkileri en aza indirmek amacıyla başlatılan yol iyileştirme-geliştirme, reglaj, çakıllama, asfalt yama, kanal temizliği, hafriyat kaldırma ve dere ıslah çalışmalarında önemli bir mesafe kaydedildi. 

ÇALIŞMALARIN DEVAM ETTİĞİ MAHALLELER

Fatsa Belediyesi ekipleri, Tepecik mahallesi Karaosmanoğlu mevkii asfalt yama çalışması, Yenikent mahallesi Kayardı mevki kanal temizliği ve reglaj çalışması, Yenikent mahallesi yol reglaj çalışması, Duayeri mahallesi yol genişletme çalışması, İslamdağ mahallesi kanal temizliği çalışması, Tepecik mahallesi asfalt yama çalışması, Palazlı Kömürlük mahallesi hafriyat kaldırma çalışması, Demirci mahallesi dere ıslah çalışması, Küpdüşen mahallesi Kuz Küme Evleri asfalt yama çalışması, Yenikent mahallesi Tepe mevki kanal temizliği ve yol reglaj çalışması, Küpdüşen mahallesi asfalt yama çalışması, Yenikent mahallesi kanal temizliği ve yol reglaj çalışması gerçekleştiriyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, yapılan çalışmaların planlanan süre içinde tamamlanacağını ve bu süreçte vatandaşlardan gelen taleplere öncelik verileceğini bildirdi. Belediye yetkilileri, mahalle sakinlerinin sabrına ve desteklerine teşekkür ederek, Fatsa'nın her köşesine hizmet götürmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

 

Anahtar Kelimeler : SEL, HASAR, ÇALIŞMALARI, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız