HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 14:44

ORDU, ÖĞRETMENEVİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Milli Eğitim Bakanlığının destekleriyle Ordu’da eğitim çalışanların daha iyi imkânlarda konaklama ihtiyacını karşılayarak dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını da imkânları ölçüsünde yerine getirmek amacıyla Ordu Öğretmenevi ve A
ORDU, ÖĞRETMENEVİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Milli Eğitim Bakanlığının destekleriyle Ordu’da eğitim çalışanların daha iyi imkânlarda konaklama ihtiyacını karşılayarak dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını da imkânları ölçüsünde yerine getirmek amacıyla Ordu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Ek Hizmet Binası ile hizmet vermeye başladı.

Altınordu şehir merkezinde bulunan Ordu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda, deniz manzaralı, 94 yatak kapasiteli, 39 odası, 2 restoranı, kuaförü, kahvaltı salonu, okuma odası, lokali, lobisi ve 300 kişilik çay bahçesi bulunuyor. Öğretmenevinin daha nitelikli hizmet vermesi amacıyla Ordu Öğretmenevi Ek Hizmet Binasının yapımı tamamlanarak günlük 94 olan yatak kapasitesi 150'ye, yıllık yatak kapasitesi ise 50 bine çıkarıldı. Ayrıca dış cephe boyası da yenilenerek tadilat yapıldı.

Öğretmenevleri, kurum ve eğitim çalışanları konaklama ihtiyacını karşılarken sosyal ve kültürel ihtiyaçları ile meslekî eğitim alanında gelişimlerine ilişkin faaliyetlere imkânları ölçüsünde destek veriyor. Ayrıca işletmelerde meslek eğitimi uygulaması kapsamında meslekî ve teknik eğitim okul ve kurum öğrencilerin stajyerlik ve çıraklık beceri eğitimi yapmalarına katkı da sağlıyor.

Ordu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Ek Hizmet Binasını yapım aşamasında yerinde görerek yöneticiden yapım süreci ile ilgili bilgi alan Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu , "İlimiz genelinde öğretmenevlerimizde, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek; güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla, hizmet sunmayı amaçlamaktayız. Misafir memnuniyetini üst seviyede tutarak kaliteyi artırmayı, sorumlu olduğumuz eğitim camiasına yakışır niteliklere sahip bir yönetim anlayışı ile hizmet sunmayı amaçlamaktayız. Sürekli kendini yenileyen yönetici ve personelimizle, her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğümüz kıymetli öğretmenlerimize, yöneticilerimize, personelimize bizden hizmet alan her tüm bireylere kaliteli hizmeti, güler yüzle verebilmeyi hedeflemekteyiz. Yeni hizmet binalarımızla öğretmenlerimize ve misafirlerimize yüksek standartlarda daha hijyenik ve konforlu bir ortamda ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Öğretmenlerimiz ve misafirlerimiz her zaman hizmetin en iyisine layık. Yeni ek binamızın Eğitim Kenti Ordu'muza ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız