HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 14:02

GÜRGENTEPE BELEDİYESİ’NDEN “OKUMA ATÖLYESİ”

Eğitimci olan Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, Gürgentepe’de gençlerle kitap okuyup tartışmak için “Okuma Atölyesi” kurduklarını söyledi. Halkçı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen G
GÜRGENTEPE BELEDİYESİ’NDEN “OKUMA ATÖLYESİ”

Eğitimci olan Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, Gürgentepe’de gençlerle kitap okuyup tartışmak için “Okuma Atölyesi” kurduklarını söyledi.

Halkçı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun kurdukları “Kitap Atölyesi” için şunları söyledi: “Asıl mesleğim eğitimci olmamdır. Belediye Başkanlığı halkın desteğiyle bir görevlendirmedir. Bu nedenle belediyeciliğin yalnızca yol, kaldırım yapmak olmadığını her fırsatta vurguluyorum. Bunlar belediyelerin yapması gereken zorunlu işler. Önemli olan gençlerin, kadınların, engellilerin, yaşlıları gereksinimlerine de yanıt verebilmektir. Bu nedenle gençlerle her ay bir kitap okuyup tartışacağız. Amacımız gençlerle birlikte olmak, onların ufkunu genişletmek ve asıl olan da düşüncelerini ifade edebilmelerini sağlamak. Sosyal, kültürel çalışmaları çeşitlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Gençler geleceğimiz
Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun gençlere önem verdiklerini vurgulayarak, “Gürgentepe’yi sosyal ve kültürel etkinlikler bakımından mahrum bir ilçe olmaktan kurtaracağız. Sinema günlerimizin ve tiyatro etkinliklerimizin yanında şimdi de “Okuma Atölyesi” çalışmasıyla gençlerimizi okumaya, tartışmaya yönlendiriyoruz. Gençlik, geleceğimizdir. En büyük yatırım, gençlere ve çocuklarımıza yapılanlardır. Eğitimci olmam nedeniyle “Okuma Atölyesi” çalışmasını önemsiyorum. Gürgentepe Belediyesi olarak halkçı belediyecilik anlayışıyla gençlere, çocuklara, kadınlara, yaşlılara, üretici köylülerimize hizmet veremeye, hizmetleri çeşitlendirmeye devam edeceğiz. Okuma Atölyesi’nde ilk okuması ve tartışması, Niccolo Machiavelli’nin Prens adlı inceleme türü kitabı oldu. Yeni okunacak kitabı gençler kendileri bu hafta belirleyecek ve okumaya başlanacak.” dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız