HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Temmuz 2024 Cuma Saat: 14:15

ODÜ, EĞİTİM PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR

Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi hem kurum içi hem kurum dışı eğitimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. 112 Çalışanlarına Hizmet İçi Eğitim Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ta
ODÜ, EĞİTİM PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR

Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi hem kurum içi hem kurum dışı eğitimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

112 Çalışanlarına Hizmet İçi Eğitim

Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Ordu 112 Acil Çağrı Merkezi (A.Ç.M) personellerine mesleki gelişimlerine katkı sunması ve kurumun hizmet kalitesini daha da güçlendirmesi amacıyla hizmet içi eğitim seminerleri düzenlendi.

Acil Çağrı Merkezi binasında 11 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilen eğitimleri sırasıyla Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Fatih Şal tarafından "Öfke Kontrolü-Stres Yönetimi-Zor Arayanla Mücadele”, Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Hasan Hüseyin Mutlu tarafından "Diksiyon ve Etkili İletişim", Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Duygu Mataracı Değirmenci tarafından "Vardiyalı Çalışanlar İçin Beslenme ve Uyku Düzeni" konularında eğitimler verilerek program tamamlanmıştır.

İki Kurs Başarıyla Tamamlandı

Sürekli Eğitim Merkezi kurum içinde de eğitim seminerlerini sürdürüyor.

Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Doç. Dr. Ömer Karaman tarafından gerçekleştirilen “Odak Grup Görüşme Tekniği Uygulama ve Analizi” kursunda katılımcılara Odak Grup Görüşme Tekniği'nin uygulanması, analizi ve raporlandırma süreci ve kullanım alanlarına yönelik bilgiler verilmiştir. Eğitim çalışması sonucunda kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerler katılım belgelerini almaya hak kazandı.

Bir başka kurum içi eğitimde de öğrencilere Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Doç. Dr. Şenel Çıtak tarafından "Temel Düzey Oyun Terapisi Eğitimi Kursu" verildi. 16 saatlik eğitimle; temel çalışma alanı çocuk ve ergenler olan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans programı son sınıf öğrencilerine “Oyun Terapisi” gibi özel bir alanla ilgili bilgi ve becerilerini artırma imkânı sağlandı. Öğrencilere kurs sonrası katılım belgeleri takdim edildi.

 

 

Anahtar Kelimeler : ODÜ, EĞİTİM, PROGRAMLARINA, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız