Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:02 Erkılınç: Kurumumuz resmî ilan hakedişlerinin garantörüdür
- 16:01 HALK EKMEK FABRİKASI AÇILIYOR
- 15:29 ÜRETİCİLERE GEBE DÜVE DAĞITILDI
- 13:44 BAŞKAN GÜLER’DEN GÜRGENTEPE VE GÖLKÖY’E ÇIKARMA
- 13:25 ORDU’DA ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ OPERASYONU
- 13:25 DİKKAT: KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI
- 13:13 OKULLARIN YOLU ASFALTLA BULUŞTU
- 13:14 YILMAZ: BÜTÇE YENİDEN REVİZE EDİLMELİ!
- 13:04 MAVİ KUMBARALAR HER YERDE
- 12:57 SANCAKTAROĞLU: İHALELERDE COĞRAFİ KOŞULLAR GÖZ ÖNÜNDE TUTULSUN!
- 12:54 1 MİLYON MÜKELLEF E-DEFTER SİSTEMİNE DÂHİL OLUYOR
- 12:43 HİNDİSTAN, TÜRK FINDIĞINI SEVDİ
- 12:44 BAŞKAN GÜLER’İ DUYGULANDIRAN FOTOĞRAF
- 12:35 ORTA KORİDOR İKLİM DOSTU OLACAK
- 12:11 KARŞIYA CAMİİ VE ÖRNEK CUMA SABAHI BULUŞMASI
ODÜ, EĞİTİM PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR
Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi hem kurum içi hem kurum dışı eğitimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.
112 Çalışanlarına Hizmet İçi Eğitim
Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Ordu 112 Acil Çağrı Merkezi (A.Ç.M) personellerine mesleki gelişimlerine katkı sunması ve kurumun hizmet kalitesini daha da güçlendirmesi amacıyla hizmet içi eğitim seminerleri düzenlendi.
Acil Çağrı Merkezi binasında 11 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilen eğitimleri sırasıyla Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Fatih Şal tarafından "Öfke Kontrolü-Stres Yönetimi-Zor Arayanla Mücadele”, Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Hasan Hüseyin Mutlu tarafından "Diksiyon ve Etkili İletişim", Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Duygu Mataracı Değirmenci tarafından "Vardiyalı Çalışanlar İçin Beslenme ve Uyku Düzeni" konularında eğitimler verilerek program tamamlanmıştır.
İki Kurs Başarıyla Tamamlandı
Sürekli Eğitim Merkezi kurum içinde de eğitim seminerlerini sürdürüyor.
Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Doç. Dr. Ömer Karaman tarafından gerçekleştirilen “Odak Grup Görüşme Tekniği Uygulama ve Analizi” kursunda katılımcılara Odak Grup Görüşme Tekniği'nin uygulanması, analizi ve raporlandırma süreci ve kullanım alanlarına yönelik bilgiler verilmiştir. Eğitim çalışması sonucunda kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerler katılım belgelerini almaya hak kazandı.
Bir başka kurum içi eğitimde de öğrencilere Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Doç. Dr. Şenel Çıtak tarafından "Temel Düzey Oyun Terapisi Eğitimi Kursu" verildi. 16 saatlik eğitimle; temel çalışma alanı çocuk ve ergenler olan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans programı son sınıf öğrencilerine “Oyun Terapisi” gibi özel bir alanla ilgili bilgi ve becerilerini artırma imkânı sağlandı. Öğrencilere kurs sonrası katılım belgeleri takdim edildi.