HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 14:22

ORDU’NUN PARASI ORDU’DA KALIYOR

Kayıtların hızla devam ettiği ‘fındık dalda, aklın işçide kalmasın’ projesine üretici ve işçilerden büyük ilgi görüyor. 1 haftalık sürede 521 işçi ve 171 bahçe sahibi projeden yararlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı D
ORDU’NUN PARASI ORDU’DA KALIYOR

Kayıtların hızla devam ettiği ‘fındık dalda, aklın işçide kalmasın’ projesine üretici ve işçilerden büyük ilgi görüyor. 1 haftalık sürede 521 işçi ve 171 bahçe sahibi projeden yararlandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından başlatılan ve geçtiğimiz günlerde 5’inci dönem kayıtların yapıldığı ‘Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın’ projesine 1 haftada rekor başvuru yapıldı.

Ordu’nun en önemli tarım ürünü olan ve Türkiye’nin ihracatında büyük paya sahip olduğu fındıkta hasat dönemi öncesi üreticileri en çok düşündüren ise işçi bulma konusu oluyor. Sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, üretici ile işçiyi buluşturan ‘Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın’ projesiyle üreticilere bu anlamda büyük kolaylık sağlarken istihdamda önemli katkı sunuyor.

1 HAFTADA 521 İŞCİ BAŞVURUDA BULUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan ve vatandaşların büyük beğenisini toplayan ‘Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın’ projesine 1 haftada 521 işçi kayıt yaptırdı. Yine bir haftalık dönemde 171 bahçe sahibi projeye kayıt yaptırarak yeni sezon öncesi projeden yararlanmış oldular.

İŞÇİ VE İŞVEREN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

4 yıldır uygulanan ve bu yıl 5’inci yılı olacak olan projede yeni hasat sezonu öncesi başvurular devam ediyor. Fındık bahçesi sahipleri, işçiler ve işçi olmak isteyenler, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında 0 (452) 233 40 40 numaralı hattı arayarak ya da https://ordu.bel.tr/Sayfa/1275/basvuru adresinden ulaşarak kayıt ve talep oluşturabilecek.

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’NUN, PARASI, ORDU’DA, KALIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız