HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 13:46

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Doktor Hilmi Güler, yeni vitrini şekillendirmeye devam ediyor. İşte yeniliklerden birisi de azimli çalışkan ve güler yüzlü işin ehli olan Fen İşleri Dairesi Başkanlığına getirilen Yalçın Dumlu’yu
FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Doktor Hilmi Güler, yeni vitrini şekillendirmeye devam ediyor. İşte yeniliklerden birisi de azimli çalışkan ve güler yüzlü işin ehli olan Fen İşleri Dairesi Başkanlığına getirilen Yalçın Dumlu’yu gazetemiz köşe yazarlarından İlahiyatçı Yazar Hüseyin Deniz, makamda ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gözlemlerini dile getiren Hüseyin Deniz, gazetemize yaptığı açıklamada; “Bu ziyaretim esnasında gördüğüm  ve bizlerde de oluşan kanı aynen şöyledir. Kendilerinden makam itibarıyla hizmet amacıyla İstek ve talepte bulunanlara elinden geleni yapma çabası içinde olduklarına şahit olduk.

En dikkat çekici olanı ise; Köy ve mahalle muhtarlarımızın sabahın seher vaktinde kapının önünde hizmet almak için beklediklerine şahit oldum. Her birinin ayrı ayrı taleplerinin olduklarına bizzatihi bizler de şahit olduk.

Kıymetli başkanımın bu istek ve talepleri değerlendirmek amacıyla bütün müdürlerin toplayarak bir toplantı yaptılar. Bu toplantıda bizler de hazır bulunduk ve her bir isteğin tek tek değerlendirilerek çare arandığına şahit olduk.

Kıymetli başkanın gerçekten bu konuda mesleğinin hakkını veren ve bu uğurda çaba gösteren birileri olduklarına şahit olduk kıymetli başkanımıza  bu yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : FEN, İŞLERİ, DAİRESİ, BAŞKANLIĞINA, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız