HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 15:41

YILMAZ: GURULUYUZ, HEYECANLIYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Nilgün Yılmaz, Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığını devralmanın gururunu ve heyecanını yaşadığını ifade etti. Öncelikle İl kongre sürecimizde parti i
YILMAZ: GURULUYUZ, HEYECANLIYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Nilgün Yılmaz, Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığını devralmanın gururunu ve heyecanını yaşadığını ifade etti.

Öncelikle İl kongre sürecimizde parti içi demokrasimiz adına, almış olduğu görev ve sorumluluk bilinciyle uzaktan yakından gelip oylarını kullanan tüm kadın arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz diyen Yılmaz, “Kıymetli Başkanımız sn Sakine Kuzu ve yönetim kurulu üyelerine emekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Bu görevi bizlere layık gören herkese içtenlikle teşekkür ediyoruz. Kadınların gücünü, azmini ve kararlılığını en iyi şekilde temsil etmek, toplumumuzun her kesiminde sesimizi duyurmak ve hak ettiğimiz yerlere ulaşmak İçin el birliğiyle çalışacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Hep birlikte, güçlü ve kararlı adımlarla daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerleyeceklerini belirten Yılmaz, şunları söyledi: “Bu yolda kadınlarımızın toplumsal, ekonomik ve siyasi hayatta daha aktif ve etkili bir şekilde yer almasını sağlamak İçin var gücümüzle çalışacağız. Görev sürem boyunca sizlerin desteği ve iş birliği ile başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Hep birlikte, daha güçlü, daha eşit ve daha adil bir toplum İçin mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize katılımınız ve desteğiniz için yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler : YILMAZ:, GURULUYUZ, HEYECANLIYIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız