HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 15:41

ZEHİR TACİRLERİNE OPERASYON

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlara yönelik aralarında Ordu’nun da bulunduğu 57
ZEHİR TACİRLERİNE OPERASYON

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlara yönelik aralarında Ordu’nun da bulunduğu 57 ilde  “NARKOÇELİK-27” operasyonları düzenlendiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonlarda 1 ton 700 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 181 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 396 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

         Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince; 990 ekip, 2 bin 475 personel, 8 hava aracı ve

34 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla; Diyarbakır, Ankara, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Adana, Antalya, Tokat, Samsun, Şanlıurfa, Malatya, Sakarya, Bursa, Kahramanmaraş, Denizli, Muğla, Kocaeli, Ordu, Tekirdağ, Trabzon, Batman, Kayseri, Elazığ, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Mersin, Kütahya, Balıkesir, Bayburt, Erzincan, Isparta, Kırklareli, Mardin, Erzurum, Eskişehir, Hatay, Manisa, Afyonkarahisar, Düzce, Karabük, Şırnak, Sinop, Uşak, Yalova, Zonguldak, Aydın, Adıyaman, Aksaray, Bilecik, Bitlis, Çorum, Karaman, Kilis, Muş ve Van olmak üzere 57 ilde "NARKOÇELİK-27” operasyonları düzenlendiğini kaydeden Bakan YHerlikaya, “Halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecek. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polisimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin.  Milletimizin duası sizinle” dedi. 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ZEHİR, TACİRLERİNE, OPERASYON

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız