HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 12:08

KİTAP KAFE FATSA’DA AÇILDI

Denize sıfır konumda yer alan Kitap Kafe projesi açılışı gerçekleşti. Fatsa Belediyesi sahil 2 Nolu Eyvanı tamamen yenileyerek, şehrin okuma kültürüne katkıda bulunacak harika bir Kitap Kafe’ye dönüştürdü.  Kitap ve kahve tutkunlar
KİTAP KAFE FATSA’DA AÇILDI

Denize sıfır konumda yer alan Kitap Kafe projesi açılışı gerçekleşti. Fatsa Belediyesi sahil 2 Nolu Eyvanı tamamen yenileyerek, şehrin okuma kültürüne katkıda bulunacak harika bir Kitap Kafe’ye dönüştürdü. 

Kitap ve kahve tutkunları için mükemmel bir buluşma noktası olacak olan Kitap Kafe, hem dinlenmek hem de okumak isteyen vatandaşlar için ideal bir mekân olarak hizmet verecek.

Açılışa Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAK BU GÜZEL MEKÂNA HEPİNİZİ BEKLİYORUZ”

Kitap Kafemizde, deniz manzarası eşliğinde kitap okuyabilir, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Özellikle gençlerimizin bizlerden en büyük taleplerinden bir tanesiydi. 24 saat esaslı keyifle ders çalışabilecekleri, kitap okuyabilecekleri, zaman geçirebilecekleri ve belediye ile işletilen bir kitap kafeydi. Karadeniz sahil yolunun denize sıfır ilk kitap kafesini Fatsa’mızda açmış olduk. Fatsa sahilinde açmış olduğumuz bu kitap kafemizde gençlerimiz keyifle zaman geçirebilecek, bir taraftan denizin dalga sesleriyle ders çalışabilecek huzur bulabilecekler. Bu güzel tesisin başta Fatsa’mız olmak üzere bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : KİTAP, KAFE, FATSA’DA, AÇILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız