HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 09:59

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ SORUNSUZ HAYAT OLMAZ  Sorunsuz hayat olmaz. kafa ve beyni yormak istemiyorsan; güvenmediğin kimseye aleyhine kullanabilecek hiçbir koz verme, insanlara doğru değer ver, hak etmeyenleri sil, kimseye yalvarma ve sır tutmasını bil.
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

SORUNSUZ HAYAT OLMAZ

 Sorunsuz hayat olmaz. kafa ve beyni yormak istemiyorsan; güvenmediğin kimseye aleyhine kullanabilecek hiçbir koz verme, insanlara doğru değer ver, hak etmeyenleri sil, kimseye yalvarma ve sır tutmasını bil.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Enflasyonun düşmesi için piyasalara bir güven verilmesi yani zam yapılmaması lazım. Hem hizmet sektöründe hem de zorunlu kullanılması gereken elektrik, doğal gaz akaryakıt zamları üst üste geldi. Kamyon gelecek neyle gelecek? Vatandaş otobüse binecek seyahat edecek ve dolayısıyla bu zamları siz de yapmayın demek mümkün olmayacak. Bunun için yapılması gereken evvela piyasalara güven vermek. Artık ekonomi düzeldi sinyali ile vatandaş ancak bu yapılan zamları aynı şekilde almış oldukları ücretlerle karşılaması da mümkün değil. Bildiğiniz üzere sigara ve alkollü içeceklere yapılan zamlar paket başına 10 TL’yi buluyor bir de ÖTV geliyor aynı şekilde bunlar ilave edildiğinde kullanılan diğer malzemelere de aynı şekilde intikal ediyor. Yani temel gıda maddesinden konfeksiyon sektörüne elektrik kullanacak ki üretim yapsın. Doğal gaz kullanacak ki üretim yapsın, akaryakıt kullanacak ki ürünün sevkiyatını yapsın.”

(Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar  Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE!Kim kime dum duma yaşıyoruz işte!Adına yaşamak deniyorsa.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

GÖZDE ELEKTRONİK

Akif BAYRAKTAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BEYZA İLE HAMZA’DA EVLENİYOR

Bir genç çift daha evlenenler arasına katılacak. Fatma-Ali Akdi’in kızları Beyza Akdi ile Mukaddes-Ömer Sıtkı’nın oğulları Hamza Sıtkı’da evlenenler arasına katılacak.

                Genç çiftlerin düğünleri 21 Temmuz 2024 Pazar günü saat 13:00’de Anakent Sosyal Tesisleri (Göl içi) Yenimahalle Mahallesi  Canik/Samsun adresinde organize edilecek.

                Genç çiftleri şimdiden kutluyor, mutlulukları bir ömür soyu sürsün diyoruz.

 YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini yılların tecrübesi  (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi, hizmet vermeye devam ediyor. “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla  hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla hizmet veren ve 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına  hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRBÜZ CD CENTER

İşletmeciliğini  genç isim Taner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                VCD, DVD, PC oyun çeşitleri, kontör satış,  Ordum kart dolum ve fatura ödeme noktası  adresi Gürbüz CD Center, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı yanı) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet veren Gürbüz CD Centere, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürbüz  CD Center sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KONAK KASABI

Sahipliğini hoş sohbet isim  Haydar Bozkurt’un yaptığı Konak kasabı , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Konak kasabına, 214 34 55 ve 225 53 30 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Konak kasabı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Yarınlar kuşkusu bitmediği içindir ki, hep geçmiş düne iç çekiyoruz. Hayallerle yaşarken zamanı içmişiz haberimiz yok…

 

 

OLDUM OLASI

Sorunlarla dolu hayat bu! Sorunun olduğu an, zaman ayırıp seni içten dinleyen bir insanın öğütlerini asla  göz ardı etme.

 

 

HARBİDEN

Güçlülerin borusunun öttüğü, yalana bile alkış tutanların prim yaptığı  ülke bu! Akıllı olup da insanların kahrını çekeceğine deli ol da insanlar senin kahrını çeksin. Yoksa ,kafayı hep üşütürsün..

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye İstatistik Kurumu, (TÜİK) mayıs ayı işsizlik rakamlarını açıkladığını,  buna göre; 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısının  2024 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre 27 bin kişi azalarak 3 milyon 11 bin kişi olduğunu,

************************

x-Ordu’da denizde boğulmalara karşı önlem almak amacıyla kurulan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM), 1 ayda 39 kişiyi boğulmaktan kurtardığını,

************************

x-Yayımlanan kararnameye göre, eski Ordu Valisi ve Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un , Malatya valiliği görevine, Tokat Valisi Ordulu Numan Hatipoğlu’nun da  Elazığ Valiliğine atandığını,

************************

x-Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar’ın , Türkiye'deki devlet üniversitelerinde bir dönemin sona erdiğini duyurduğunu,  yapılan açıklamaya göre, öğrencilere akşam saatlerinde eğitim alma imkanı sunan 2. öğretim programlarının artık sunulmayacağını,

***********************

x-Ordu’da tamamen fındık çuvalı kullanarak pantolon üreten ilk ve tek kişi olan Kadir Şenol’un; “Bunun rahatlığına alışanlar bahçede çalışırken başka bir şey giymek istemiyor” dediğini,

***********************

x-Ordu’da deniz seviyesinden 530 metre yükseklikteki Boztepe’de yeşilin ve mavinin buluştuğu alanda açılan dağ kızağı parkının yerli ve yabancı turistlerin yeni uğrak noktası olduğunu,

***********************                                                                                                                                                      

x-Ordu Giresun Havalimanı’nın 2024 yılı Haziran ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladığını, buna göre; Ordu Giresun Havalimanı’nda haziran ayında, iç hat yolcu trafiği 99 bin 856, dış hat yolcu trafiği 2 bin 236 olduğunu, böylece haziranda toplam 102 bin 092 yolcuya hizmet verildiğini,

************************

x-AK Parti MYK’da nüfus artışındaki yavaşlamaya karşı bir dizi tedbir ele alındığını, buna göre, üç çocuğa asgari ücret kadar destek sağlanacağını,

************************

x-Ordu'da geçmiş yıllarda fidanları dağıtılan ve bu günlerde hasadı yapılan mavi yemişlerin kilogramının, 300-350 TL arasında alıcı bulduğunu,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız