HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Temmuz 2024 Pazar Saat: 15:51

TEPE’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı:  
TEPE’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı:

 

“Türkiye Cumhuriyeti, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde yedi düvele karşı verilen büyük bir kahramanlık mücadelesi sonucunda kurulmuş; Atatürk ilke ve devrimlerinin temelinde, halkın özgür iradesiyle yönetilen çağdaş bir ülkedir.

 

Bağımsızlığımıza düşkünlükle nam saldığımız binlerce yıllık tarihimiz, bizleri boyunduruk altına almak isteyenlere karşı verdiğimiz destansı mücadelelerle doludur. Cumhuriyet döneminde de çeşitli darbeler ve darbe girişimleri ülkemizin ve milletimizin bağımsızlığına kast ederken, Atamızın gösterdiği ‘çağdaş medeniyetler seviyesine yükselme’ hedefini sekteye uğratmıştır. 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşadığımız darbe girişimi de bunlardan bir tanesidir. Milletimizin dini inançlarını istismar ederek devlet içerisinde yapılanan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ), demokrasimize karşı karanlık bir tehdit oluşturmuş, birliğimizi ve beraberliğimizi zayıflatmaya çalışarak en nihayetinde de kanlı planını devreye almıştır. 

 

Bugün, 15 Temmuz 2016'da, FETÖ mensupları tarafından Türk milletinin iradesine karşı düzenlenen hain darbe girişiminin bozguna uğratılmasının yıl dönümüdür. Milletimizin verdiği mücadeleyi demokrasiye olan bağlılığının bir göstergesi olarak her zaman gururla hatırlayacak ve darbe girişimine giden süreçte, bu türden yapıların devlet içerisinde nasıl örgütlendiğini asla unutmayarak mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. 

 

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır’ sözünü rehber edinip 15 Temmuz’a giden süreçten ders alarak, devlet içerisinde hiçbir yapının oluşmasına göz yummayacağız. Türk milleti olarak, ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen kurucumuz ve ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden yürümeye devam edeceğiz. O’nun bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak için gerektiğinde canımızı vermeye hazırız. 

 

Bu duygularla her türlü terör örgütüyle ve yurt savunmasında mücadelede şehit verdiğimiz kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.”

 

Anahtar Kelimeler : TEPE’DEN, 15, TEMMUZ, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız