HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Temmuz 2024 Pazar Saat: 15:32

“TÜRKİYE ETKİN BİR ÜLKE OLARAK VARLIĞINI SÜRDÜRECEKTİR”

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş’ın “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeni ile mesaj yayınladı. Rektör Baş mesajında şu ifadelere yer verdi:  Ülkemiz 15 Temmuz 2016 gecesi, tarihinin en karanlık ve en zorlu sınavlarından
“TÜRKİYE ETKİN BİR ÜLKE OLARAK VARLIĞINI SÜRDÜRECEKTİR”

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş’ın “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeni ile mesaj yayınladı. Rektör Baş mesajında şu ifadelere yer verdi:  Ülkemiz 15 Temmuz 2016 gecesi, tarihinin en karanlık ve en zorlu sınavlarından birini vermiştir. Sekiz yıl önce bugün, kadın erkek, genç yaşlı demeden milletimiz, canı pahasına tanklara, bombalara ve kurşunlara karşı durarak ülkesine, devletine, demokrasiye ve özgürlüğüne olan bağlılığını tüm dünyaya göstermiştir.

15 Temmuz ve sonrasında gerçekleştirilen demokrasi nöbetleri ile milletimizin ve devletimizin ortaya koyduğu bu kararlılık, ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere karşı tarihi bir meydan okumadır. Türkiye Cumhuriyeti, güçlü, dinamik, bilimin öncüsü ve dünya sahnesinde etkin bir ülke olarak varlığını sürdürecektir. Bu yolda karşılaştığımız her türlü zorluğu milli birlik ve beraberlik ruhuyla aşacağımıza olan inancımız tamdır.

Yükseköğretim kurumları olarak bu noktada üzerimize düşen en önemli sorumluluklardan biri de akıl, bilim, ahlak ve vicdanın rehberliğinde vatanına, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, güçlü genç nesillerin yetişmesine katkı sağlamaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde, demokrasimiz, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birliğimiz ve bütünlüğümüz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız