HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Temmuz 2024 Pazar Saat: 15:29

ŞANLITÜRK: HER DAİM OYUNU BOZARIZ!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Program günü nedeniyle yaptığı açıklamada, Devletin ve milletin bekası her türlü siyasi arayışın üstündedir. Etrafımız
ŞANLITÜRK: HER DAİM OYUNU BOZARIZ!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Program günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Devletin ve milletin bekası her türlü siyasi arayışın üstündedir. Etrafımız bu kadar kuşatılmışken, siyasi kamplaşma en çok uzak durmamız gereken tehlikeli alanlardır" dedi.

“VATANA LEKE DÜŞÜRÜLMEMİŞTİR”

"Gizli gündeme yatırım yapanların her daim oyununu bozarız. Biz Türk Milletini yaşatmak konusunda and içmiş vatan sevdalılarıyız" diyen Milletvekili Şanlıtürk, şöyle devam etti; "Bu aziz vatandan başka yurdumuz yoktur. 2016 yılının 15 Temmuz’u bu övüncün beratı ve belgesidir.

Nice ateş çemberleri yararak bu günlere ulaşıldı. Nice badirelere direnç gösterilerek bu cennet vatana leke düşürülmemiştir. Tam 8 yıl evvel az kalsın Türkiye işgal edilecekti. Az kalsın emek emek bu günlere gelen şehidin göz nuru olan Türkiye Cumhuriyeti tarih sahnesinden silinip gidecekti.

“HESAPLARI BOŞA ÇIKMIŞTIR”

Nitekim tehlike bu kadar ileri noktadaydı. Hamd olsun milletimizin iftihar edilecek feraset ve fedakarlığı sayesinden teröristler hak ettiği tepkiyi görmüşlerdir. Milli birlik ve dayanışma ruhu, FETÖ durdurmuş, hesaplarını boşa çıkarmıştır. Uzun zamandır özleminin çektiğimiz kardeşlik ve yardımlaşma duygusu ayağa kalkarak uçak ve helikopterlerin önü perdelenmiş son aşamada imha etmiştir.

FETÖ pusu kurmuş tuzağa çekmiştir. Demek ki soysuz ve kansızlar vatanı koruyoruz bahanesiyle alt yapı oluşturmuşlar. Müdahale için uygun zamanı kollamışlar. FETÖ hem ordumuza sızmış, hem de devletin kılcal damarlarına nüfuz etmiştir” diye konuştu.

“15 TEMMUZ’DAN DERS ÇIKARMAK LAZIM”

Birlik ve beraberliğin önemine de dikkat çeken Milletvekili Şanlıtürk; “Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz tarihi zorunluluk olduğu şu günlerde yeni tartışmalara kapı aramalar, eski defterin sayfalarını kaldırmak bize göre anlamsızdır.

15 Temmuz’dan ibret almak ve ders çıkarmak lazım. Siyasi düşüncesi parti aidiyeti ne olursa olsun herkesin ortak hassasiyeti, gayesi Türkiye’nin varlığı ve bağımsızlığı üzerinde mutabakat sağlamak olmalıdır.

“HER VATANDAŞIMIZ TÜRK KİMLİĞİNDE BULUŞMALIDIR”

Devletin birliği ve bekası her türlü siyasi angajmanın önündedir. Türk milleti 15 Temmuz akşamından itibaren ayrım gözetmeksizin nasıl kucaklaştıysa, meydanlarda demokrasinin namusunu müdafaa ettiyse ülkenin istiklal ve istikbalini aynı şekilde müdafaa edecektir. İnancımız bu duruş beklentimiz bu şekildedir. Siyasi ve ideolojik aidiyet ne olursa olsun her vatandaşımız Türk milleti kimliğinde buluşmalıdır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, HER, DAİM, OYUNU, BOZARIZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız