HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Temmuz 2024 Pazar Saat: 14:23

HALTERCİ AY’DAN BÜYÜK BAŞARI

Ispartada devam eden Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasında Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Berkay Ay, gösterdiği performansla büyük bir başarıya imza attı. 67 kg sıkletinde yarışan Berkay Ay, koparm
HALTERCİ AY’DAN  BÜYÜK BAŞARI

Isparta'da devam eden Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Berkay Ay, gösterdiği performansla büyük bir başarıya imza attı.

67 kg sıkletinde yarışan Berkay Ay, koparmada 110 kg, silkmede ise 137 kg kaldırarak toplamda 247 kg ile Türkiye 3.sü oldu. Bu önemli başarı, hem sporcu hem de kulüp adına büyük bir gurur kaynağı oldu.

Şampiyona, Isparta'daki Işıkkent Spor Salonu'nda 63 kulüpten 173'ü kadın olmak üzere toplam 359 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Yoğun bir rekabetin yaşandığı bu organizasyonda Berkay Ay, azmi ve disiplinli çalışmasıyla öne çıkarak, Türkiye'nin en iyi genç haltercilerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Berkay Ay'ın antrenörü Cumali Tekin, genç sporcunun disiplinli antrenman programı ve kararlılığı sayesinde bu başarıyı elde ettiğini belirtti. "Berkay, her zaman en iyisini yapmak için çalışıyor. Bu madalya, onun emeklerinin bir karşılığıdır. Hedefimiz önümüzdeki süreçte Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında Madalyayı Ordu şehrimize ve Ülkemize kazandırmak istiyoruz. " dedi.

Ordu Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç, Berkay Ay'ı başarısından dolayı tebrik etti. Genç, "Berkay'ın başarısı, Ordu'nun halter alanında ne kadar yetenekli gençlere sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Kendisiyle gurur duyuyoruz ve gelecekteki başarılarının devamını diliyoruz," dedi.

Berkay Ay'ın bu başarısı, Ordu'da büyük bir sevinçle karşılandı ve genç sporcu, gelecekteki ulusal ve uluslararası müsabakalarda daha büyük başarılara imza atma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Anahtar Kelimeler : HALTERCİ, AY’DAN, BÜYÜK, BAŞARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız