HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 14:34

ÖZTÜRK; “BU DESTANI UNUTMAMAK BİRİNCİ GÖREVİMİZDİR”

Türk Büro Sen Ordu Şubesi Başkanı Yılmaz Öztürk, 15 Temmuz darbe girişimi dolayısıyla yayınladığı mesajda destansı mücadeleyi unutmamak en birinci görevleri olduğunu söyledi. Başkan Öztürk, mesajında; “15 Temmuz 2016 darbe giri
ÖZTÜRK; “BU DESTANI UNUTMAMAK BİRİNCİ GÖREVİMİZDİR”

Türk Büro Sen Ordu Şubesi Başkanı Yılmaz Öztürk, 15 Temmuz darbe girişimi dolayısıyla yayınladığı mesajda destansı mücadeleyi unutmamak en birinci görevleri olduğunu söyledi.

Başkan Öztürk, mesajında; “15 Temmuz 2016 darbe girişimi gecesinde Türk halkı demokrasiyi ve millet iradesini korumak için gösterdiği destansı direnişle, Türkiye’nin sahibinin bu kahraman millet olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Allah bu güzel vatana bir daha böylesi karanlık bir gece yaşatmasın.

15 Temmuz 2016'da milletimizin iradesini yok sayarak ülkemizin geleceğini yok etmeye yönelik hain darbe girişimine sahne olan karanlık gecenin üzerinden 8 yıl geçti.

Ülkemizin demokrasisine kara bir leke olarak geçen bu kalkışmayı unutmamak unutturmamak, devletimizin, milletimizin olduğu kadar biz sivil toplum kuruluşlarının da en asli görevidir.

Darbe girişimi gecesinde canını tankların, mermilerin önüne siper eden kahraman milletimizin destansı mücadelesini ve cesaretini unutmamak en birincil ödevimizdir” dedi.

Öztürk, mesajının devamında ise; “Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, her kesimden vatandaşıyla Türk Milleti, ülkesinin sahipsiz olmadığını göstermiştir. Türkiye’nin sahibi bu kahraman millet olduğu bir kez daha teyit edilmiştir. Milletimizin her bir ferdi ezanı, bayrağı, özgürlüğü ve istikbali için gerektiğinde yenilmez bir savaşçıya dönüşebileceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Türk Büro Sen olarak tüm teşkilatlarımızla o karanlık gecede sokaklara, meydanlara indik. Milletimizle birlikte omuz omuza hainlerin tanklarının, mermilerinin karşısında durarak, bütün kirli hesapları bozduk. Yüzyıllardır bu topraklarda niçin var olduğumuzu dosta ve düşmana bir kez daha gösterdik.

Masumların, mazlumların duasını alırken, hainlerin ve işbirlikçilerinin yüreklerine korku saldık. Örgütlü olmanın hakkını vererek, üyemizi de ülkemizi de korumayı kendimize görev belledik. Şehit düştük, gazi olduk ama günlerce milletimizle beraber kol kola demokrasi nöbetlerinde yer aldık.

Türk Büro Sen olarak bu müstesna günde bir yandan kahraman Türk Milletinin kazandığı şanlı zaferin sevincini, diğer yandan ise kaybettiğimiz şehitlerimizin hüznünü yaşıyoruz. Şehitlerimize olan borcumuzu ödeyebilmek için 15 Temmuz Destanını gelecek kuşaklara aktaracak, ülkemize ve demokrasimize sahip çıkacağız.

Türk Büro Sen olarak, 15 Temmuz’un yıldönümünde ülkemizin demokrasisine ve istikrarına kast etmiş hain darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyor; şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Allah bu güzel vatana bir daha böylesi karanlık bir gece yaşatmasın” diye konuştu.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız