HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Temmuz 2024 Cuma Saat: 14:06

DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER KAMPTA BULUŞTU

Her yıl farklı kategorilerde düzenlediği tematik gençlik kamplarıyla öğrencileri bir araya getiren Türk Kızılay, bu yıl ilk defa düzenlediği İyilik Şefleri Kampında deprem bölgesinde gastronomi alanında eğitim gören lise öğrencileri
DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER KAMPTA BULUŞTU

Her yıl farklı kategorilerde düzenlediği tematik gençlik kamplarıyla öğrencileri bir araya getiren Türk Kızılay, bu yıl ilk defa düzenlediği İyilik Şefleri Kampında deprem bölgesinde gastronomi alanında eğitim gören lise öğrencilerini buluşturdu. Öğrencilerle kampta bir araya gelen Ünlü Şef Danilo Zanna mesleki tecrübe paylaşımı yaptı.

 
Kızılay, İstanbul Heybeliada’daki gençlik kampında deprem bölgesinden 80 öğrencinin katıldığı İyilik Şefleri Kampı düzenledi. Gastronomi alanında öğrenim gören depremzede lise öğrencilerini buluşturan kampın bir de sürpriz konuğu vardı. Ünlü şef Danilo Zanna’yı karşılarında gören gençler, hayal ettikleri mesleğin inceliklerini öğrenme fırsatı buldu. Şef Danilo Zanna ile birlikte kampa özel menü hazırlayan öğrenciler, makarna çeşitleri ve aşamalarını deneyimlediler. Öğrencilerin mesleklerini hayattaki tutkuları haline getirmeleri gerektiğini ve böyle gelişebileceklerini belirten Şef Danilo, Kızılay’ın kampında olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.
 
İyilik Şefleri Kampı nedir?
 
Kızılay’ın mesleki gelişim amaçlı düzenlediği tematik kamplar arasında yer alan İyilik Şefleri Kampı, öğrencilerin gastronomi alanında hem teorik hem de pratik bilgi ve becerilerini geliştirmelerini hedefleyerek düzenlendi. Kampa katılan öğrenciler, yaratıcı yemek tasarımı, beslenme hizmetleri draması ve kampa özel menü başlıklarında yemek hazırladılar. Kampta ayrıca gençlerin yaratıcı ve sanatsal yönlerini geliştirebilecekleri, kültürel miraslarını tanıyabilecekleri ve spor aktiviteleriyle fiziksel sağlıklarını koruyabilecekleri çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

 

Anahtar Kelimeler : DEPREMZEDE, ÖĞRENCİLER, KAMPTA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız