HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Temmuz 2024 Cuma Saat: 11:14

VALİ EROL, İLÇE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Ordu Valisi Muammer Erol, Korgan, Kabataş ve Aybastı İlçelerinde bazı ziyaret ve temaslarda bulundu. Korgan İlçesini Ziyaret Etti İlçe ziyaretleri programına ilk olarak Korgan Kaymakamlığını ziyaret ederek başlayan Vali Muammer Erol, Kaym
VALİ EROL, İLÇE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Ordu Valisi Muammer Erol, Korgan, Kabataş ve Aybastı İlçelerinde bazı ziyaret ve temaslarda bulundu.

Korgan İlçesini Ziyaret Etti

İlçe ziyaretleri programına ilk olarak Korgan Kaymakamlığını ziyaret ederek başlayan Vali Muammer Erol, Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Ensar Çelik, Belediye Başkanı Sait Korgan İlçe Emniyet Amiri Nevzat Durmuş, İl Jandarma Komutanı Teğmen Muharrem Aytekin tarafından karşılandı.

Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Vali Muammer Erol, Kaymakam Ensar Çelik’ten ilçenin genel durumu, sorunları, ihtiyaçları ile ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Ensar Çelik’e yeni görevinde başarı ve kolaylıklar diledi.

Vali Erol, Korgan Kaymakamlık ziyareti sonrası Korgan Belediyesini de ziyaret ederek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Korgan Belediye Başkanlığı görevine seçilen Sait Korgan’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

15 Temmuz Şehidi Emrah Sapa’nın Ailesini Ziyaret Etti

Vali Muammer Erol, 15 Temmuz gecesi Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan 4. Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan savaş uçaklarının kalkışını engellemeye çalışırken kafasından vurularak şehit edilen Emrah Sapa’nın Korgan ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Vali Muammer Erol, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Şehit Emrah Sapa’nın Korgan’ın Sarıalıç mahallesinde bulunan kabrini ziyaret ederek, dua etti. Vali Erol, Şehit Emrah Sapa’nın kabrinde dua ettikten sonra, eşi Ayşe Sapa’ya da ziyarette bulundu. Başsağlığı ve taziye dileklerini iletti.

Kabataş İlçesini Ziyaret Etti

Korgan İlçesindeki programının ardından Kabataş ilçesine hareket eden Vali Muammer Erol, İlçe Kaymakamı İbrahim Karakuş’u ziyaret etti.

Kabataş Kaymakamlık binası önünde Kaymakam İbrahim Karakuş, Belediye Başkanı Bülent Güney, İlçe Emniyet Amiri Gökhan Eminoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Önal, tarafından karşılanan Vali Erol, daha sonra makama geçerek, Kaymakam İbrahim Karakuş’tan ilçenin sorunları ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı. Kaymakam İbrahim Karakuş’a yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

Kabataş İlçesinde Belediye Başkanı Bülent Güney’i de makamında ziyaret eden Vali Erol, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kabataş Belediye Başkanlığı görevine seçilen Güney’e başarı dileğinde bulundu.

Aybastı İlçesini Ziyaret Etti

İlçe ziyaretleri kapsamında Korgan ve Kabataş İlçelerindeki ziyaret ve temaslarını tamamlayan Vali Muammer Erol’un son durağı Aybastı İlçesi oldu.

Aybastı Kaymakamlık binası önünde   Kaymakam Murat Karnap, Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, İlçe Emniyet Amiri Emrah Salman, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Okul tarafından karşılanan Vali Erol, daha sonra makama geçti. Kaymakam Murat Karnap’tan ilçenin sorun ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler alarak, yeni görevinin hayırlı olması ve başarı dileğinde bulundu.

Kaymakamlık ziyareti sonrası Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar’ı da ziyaret eden Vali Erol, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Aybastı  Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı başarı dileklerini iletti.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, İLÇE, ZİYARETLERİNDE, BULUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız