HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Temmuz 2024 Cuma Saat: 09:57

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ ALLAH’IN ADALETİ BU! Allahın adaleti bu! Kulları arasında hiç ayırım yapmıyor. Kimseye başına ne iş geleceğini ve ne zaman da öleceğini bildirmiyor.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ? “ Değerli konuklar; Hz. Adem elmayı
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

ALLAH’IN ADALETİ BU!

Allah'ın adaleti bu! Kulları arasında hiç ayırım yapmıyor. Kimseye başına ne iş geleceğini ve ne zaman da öleceğini bildirmiyor.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“ Değerli konuklar; Hz. Adem elmayı ısırdığından beri insanoğlunun yemeğe karşı bir zaafı olduğu aşikar. O gün bugündür görüntüsü tadı içeriği cazip tüm yemeklerin peşinden koşuyoruz.

Dünyadaki yeni akım sıfır atık, bölgesel ve sağlıklı mutfak. Bu açıdan Karadeniz çok şanslı. Hele Ordu Onlarca doğal ot ve deniz ürünleriyle bölgenin gastronomi merkezi olmaya aday konumdadır. Tarih boyunca var olan kadim mutfağımız bölgemize yerleşen Gürcüler, mübadele ile gelen Mübadiller ve Muhacirlerle zenginleşmiştir. Yemek yaratıcılık demektir. Elinizdeki mevcutla en yoğun tadı en doyurucu menüyü bulmaktır. Yemek paylaşmak demektir, sofrandakini bölüşmek azı çok eylemektir.”

Kentimizin tüm güzelliklerini ve ürettiğimiz tüm lezzetlerimizi sizlerle paylaşmaya hazırız.Gelin; Anabasis’teki onbinlerin dönüşünü Cotyora’da yaşayın… Argonotların Altın Postunu Yason’da arayın… Pont Kralı Mitriditas’ın Kybele’sini gün batarken izleyin… Türkün tarihini Orhun yazıtları kadar eski Esatlı Yazıtlarında okuyun… Gelin ve sizinle kirmitimizi, galdirik, meloğcanımızı, karakgözümüzü, iskorpitimizi paylaşalım…”

(Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Levent Karlıbel)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Sözde durmayan, sır saklamayan ve borca sadık olmayanları o kadar çok ki

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Mustafa-Ömer-Yılmaz SAYLAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

TOLGA TEKNİK BOSCH&BUDERUS

          KOMBİ SERVİSİ

Tolga Teknik Boşch& Buderus Teknik Servisi genç isim Tolga Ur’un önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşteri memnuniyetinin adresi Buderus Teknik Servisi Durugöl Mahallesi 1096 sokak NO:4/A (Durugöl Oto yıkamanın arkasındaki çocuk parkı yanı)adresinde hizmet veriyor.

                Buderus Teknik servisine 212 10 47 ve 0534 230 39 09 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Buderus Teknik Servisi sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini yılların tecrübesi Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Karakayalar halı sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Ali Gürel Güven’in yaptığı Güven Poşet, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve 214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güven Poşet ve Kağıtçılığa, bol kazançlar diliyoruz.

BETA İLETİŞİM

Beta İletişim teknik servisi, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Hoş sohbet isim Sinan Akkuş’un önderliğinde hizmet veren Beta İletişim teknik servisi ,Selimiye Mahallesi Fatih Caddesi N0: 25-B adresinde bulunuyor.

Aksesuar, tamir, yazılım, 2.El alam ve satım adresi Beta İletişim teknik servisine,  0530 289 99 82 nolu telefonla ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Beta İletişim sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Garibanın bile alın terini çalan ve millete küfür edecek kadar alçalan  bizim şerefsizler. Sanmayın ki alınan ah, ahirete kalır.

 

 

OLDUM OLASI

"En" baştan bakan bile olsa, yalanı söküp atmadan gerçeği dikemez. Örneği olmadığı hiç bir şeye de insanları inandıramaz.

 

 

HARBİDEN

Yürekte iz bırakan yarayı unutma şansı olmayan insanların içine attıkları kendilerinden ağırdır.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Dünya Nüfus Günü'ne ilişkin bültenini yayımladığını,  buna göre; Birleşmiş Milletler nüfus tahminlerine göre 2023 yılında en fazla nüfusa sahip ülke, 1 milyar 428 milyon 627 bin 663 kişi ile Hindistan olurken, bu ülkeyi 1 milyar 425 milyon 671 bin 352 kişi ile Çin, 339 milyon 996 bin 563 kişi ile Amerika Birleşik Devletleri izledi. Bu üç ülke dünya toplam nüfusunun  yüzde 39,7'sini oluşturduğunu, Türkiye’nin ise  85 milyon 372 bin 377 kişi nüfusu ile nüfus büyüklüğüne göre 194 ülke arasında 18. sırada yer alırken, dünya toplam nüfusunun yüzde 1,1'ini oluşturduğunu,

*************************

x-YEDAŞ’ın hizmet bölgesi olan Samsun, Ordu, Amasya, Çorum ve Sinop illerinde, SCADA Teknolojisi ile şebekenin yüzde doksan sekizinin uzaktan izlenebildiğini,

 

x-Cumhuriyet Halk Partisi'nde il kadın kolları başkanlığı seçimleri organize edildiğini,  mevcut İl Kadın Kolları Başkanı Sakine Kuzu ile önceki başkan Nilgün Yılmaz'ın yarıştığı seçimlerde kazanan Nilgün Yılmaz’ın olduğunu,  Sakine Kuzu 99 oy alırken, Nilgün Yılmaz’ın da  108 oy aldığını,

************************

x-Ordu Vali Konağı’nın müzeye dönüşmesiyle birlikte Kibele Heykeli’nin Ordu’ya getirilerek burada sergileneceğini,

************************

x-916. Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivali 17-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacağını,  

************************

x-BM'nin verilerine göre, 2023 yılında Hindistan en fazla nüfusa sahip ülke olurken, Türkiye’nin de  85 milyon 372 bin 377 kişilik nüfusuyla 18. sırada yer aldığını,

************************

x-Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nün  araç filosuna 9 yeni ekip otosu ekleyerek araç filosunu güçlendirdiğini,                                                                                                                            

*************************

x-“Dağ kızağının Karadeniz bölgesinde sadece Ordu’da olması Ordu’yu bir adım daha öne çıkarmış olacak” diyen Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak’ın  “Bunların sayısı çoğaldıkça konaklama süresinin de arttığını göreceğiz” dediğini,

*************************

x-Ordu’da yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren ve bu kapsamda tekne ve ağlarını onaran balıkçıların, av yasağının sona ereceği 1 Eylül tarihini iple çektiklerini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız