HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 16:02

ORDU’DA ASAYİŞ

Ordu’da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen trafik denetimleri ve kaçakçılıkla mücadelede çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, trafik kurallarına uymayan sürücülere de ceza yağdı. Ordu Valiliği’nden konuya ilişkin ve
ORDU’DA ASAYİŞ

Ordu’da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen trafik denetimleri ve kaçakçılıkla mücadelede çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, trafik kurallarına uymayan sürücülere de ceza yağdı. Ordu Valiliği’nden konuya ilişkin verilen bilgilerde şu ifadelere yer verildi:                        

“Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (7) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (25) adet Sentetik Ecza maddesi, (1) adet Ecstasy hap ve birkaç parça halinde toplam (21) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili yürütülen çalışmalar çerçevesinde (1) şüpheli şahsa ait ikamette arama yapılmış, aramada (10) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiştir. Hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. Ayrıca şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (18) adet Ecstasy hap ile (6) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.”

         SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

İlimiz Polis Sorumluluk bölgesinde; 54 yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, bu kazalarda 71 vatandaşımız yaralanmıştır.

Trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimlerde; 47 Araç sürücüsüne alkollü olarak araç kullanmaktan,46 Sürücüye modifiyeli araç (kesik yay, abart egzoz) kullanmaktan, 31 Araç sürücüsüne Drift ve hatalı şerit değiştirmekten,  70 Araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlal etmekten, 416 Araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan,

71 Araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 157 Araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan, 223 Araç sürücüsüne kask kullanmamaktan,

İşlem yapılmıştır.

         Diğer denetimlerle birlikte toplam 15.103 araç kontrol edilmiş, 2.418 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun muhtelif maddelerinden işlem yapılmış, 29 araç trafikten men edilmiş, 47 araç sürücüsünün sürücü belgesi geri alınmıştır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile trafik kazalarını azaltmaya yönelik kontrol ve denetimlerimiz kararlılıkla, yoğun, etkili ve süreklilik arz edecek şekilde devam ettirilecektir.  

 KAÇAK TÜTÜN VE ETİL ALKOL YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde Ulubey ilçesinde bulunan 1 işyerine gelen kargo gönderisinde yapılan aramada;20 Litre Etil Alkol ele geçirilmiştir. 1 şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan adli tahkikat yapılmıştır.

İl Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince tütün mamullerine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Altınordu ilçesinde 1 araçta yapılan aramada; 270 kg kaçak kıyılmış tütün ele geçirilmiştir. 1 şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan adli tahkikat yapılmıştır.”

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, ASAYİŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız