HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 15:25

GÜLYALI BELEDİYESİ ÇÖZÜM ÜRETİYOR

Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi, belediye araç otoparkı, mezbahane binası, hizmet birimi ve bakım onarım binası kazandırdıklarını söyledi. Sorununun çözümüne yönelik çalışmalarımızı yerinde inceledik ve nasıl çözüm ür
GÜLYALI BELEDİYESİ ÇÖZÜM ÜRETİYOR

Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi, belediye araç otoparkı, mezbahane binası, hizmet birimi ve bakım onarım binası kazandırdıklarını söyledi.

Sorununun çözümüne yönelik çalışmalarımızı yerinde inceledik ve nasıl çözüm üretebiliriz diye bir çok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Sipahi, “Çalışmalarımızın sonucunda. Belediyemizin kuruluş tarihinden bugüne geçen süre zarfında da herhangi bir çalışma yapılmadı. Yıllardır burada bir sorun var, kimse bu sorunu çözmek için bir çalışma içerisinde olmamış. Belediyemiz bünyesindeki araçlarımızı park edeceğimiz bir alan yok, araçlarımızın farklı yerlerde park yapmasından oldukça rahatsızlık duyuyorduk. Sorunu kendi imkânlarımızla çözüme kavuşturduk” dedi.

MEZBAHANE BİNAMIZI YENİLEDİK…

Kullanıma pek elverişli olmayan atıl hale gelmiş olan mezbahane binasını sil baştan yenilediklerini belirten Başkan Sipahi daha modern, daha temiz kullanıma elverişli bir hale getirdiklerini vurguladı.

HİZMET BİRİMİ VE BAKIM ONARIM BİNASI…

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan personeller için toplanma alanı ve hizmet noktasında daha ulaşılabilir bir ortam olması için hizmet birimi binasını da faaliyete geçirdiklerini kaydeden Başkan Sipahi, “Ayrıca, belediye araçlarımız bizim için çok önemli onların bakımları, temizliği noktasında sıkıntılarımız vardı. Bunları yapabileceğimiz bir alanımız yoktu, bu alanı da belediyemiz bünyesine kazandırdık.

Gülyalı’lı hemşehrilerimizle Hayırlı olsun” diye konuştu. Haber: Mehmet KESKİN

Anahtar Kelimeler : GÜLYALI, BELEDİYESİ, ÇÖZÜM, ÜRETİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız