HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 13:59

“ÜRETİCİNİN ALIN TERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

 Fındık hasat sezonunun yaklaşmasıyla birlikte rekolte çalışmalarının başladığını belirten İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Adnan Ateşoğlu, rekolte çalışmalarının doğru ve şeffaf bir şekilde yapılmasının önemine vurgu y
“ÜRETİCİNİN ALIN TERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

 Fındık hasat sezonunun yaklaşmasıyla birlikte rekolte çalışmalarının başladığını belirten İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Adnan Ateşoğlu, rekolte çalışmalarının doğru ve şeffaf bir şekilde yapılmasının önemine vurgu yaptı. Ateşoülu, rekoltenin şişirilmemesi gerektiğini söyledi.

 Fındık üreticilerinin alın terinin karşılığını alabilmesi için fiyatların maliyetlerin altında kalmaması gerektiğini belirten Ateşoğlu, “Fındık fiyatları üreticinin emeğine uygun şekilde belirlenmesi gerekir. Adil bir fiyat politikası oluşturulması hem üreticileri hem de ekonomiyi olumlu etkileyeceK” dedi.

Ateşoğlu, "Fındık, ülkemizin önemli bir tarım ürünü. Rekolte çalışmalarında doğru veriler kullanılmalı ve üreticinin emeği göz ardı edilmemeli. Fındık fiyatlarının maliyetlerin altında kalmaması, üreticinin geçimini sürdürebilmesi için büyük önem taşıyor. Bu konuda yetkilileri duyarlı olmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

 Üretici hasat sezonuna hazırlanırken rekolte ve fiyatlandırma konusundaki gelişmeleri yakından takip eden Başkan Ateşoğlu, üreticilerin alın terlerinin karşılığını almaları için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.                                   

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız