HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Temmuz 2024 Salı Saat: 12:51

KABATAŞ-AYBASTI-GÖLKÖY YOL ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 20.7 milyon Euro’luk Kabataş-Aybastı Yolu ve Aybastı-Gölköy Yolu, Bolaman Havzası Rehabilitasyonu Projesi kapsamında ihale edildiğini anımsatarak yol çalışmalarına bu ay
KABATAŞ-AYBASTI-GÖLKÖY YOL ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 20.7 milyon Euro’luk Kabataş-Aybastı Yolu ve Aybastı-Gölköy Yolu, Bolaman Havzası Rehabilitasyonu Projesi kapsamında ihale edildiğini anımsatarak yol çalışmalarına bu ay içerisinde başlanacağını duyurdu. 

12 Mart tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü ihale salonunda gerçekleştirilen Kabataş – Aybastı yolu ile Aybastı – Gölköy yolu alt ve üst yapımı ihale edildi.

Bolaman Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında ihale edilen yaklaşık 20.7 milyon Euro maliyetli yol için 6 firmanın teklif vermişti. Teklif veren firmaların şartları inceledikten sonra ihaleyi alan firmanın adının açıklanacağı duyurulmuştu.

Yapılan açıklamada ihale ile Aybastı – Kabataş arasındaki 8 Km’lik yol ile Aybastı – Gölköy arasındaki 37 Km’lik yol bakım ve onarıma alınmış olacak. Maksimum genişliği 8 metre olacak yolun üst ve alt yapıları da elden geçirilmiş olacak. 

İhaleyle ilgili açıklamada, yol yapımı projesinin Aybastı'nın tarihindeki en büyük yatırımlardan biri olduğu vurgulanmıştı. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, müjdeyi vererek şu ifadelere yer verdi; “Bolaman Havzası Projesi kapsamında; 20,7 milyon Euroluk Kabataş-Aybastı, Aybastı-Gölköy yolu ihaleleri tamamlanmıştı. Temmuz ayı içerisinde firma işe başlamış olacak.

Projede büyük emek veren başta önceki dönem Ordu Milletvekilimiz Şenel Yediyıldız ve Orman Genel müdür yardımcımız İsmail Belen olmak üzere; emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız