HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Temmuz 2024 Salı Saat: 11:42

SEL MAĞDURİYETİ GİDERİLİYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sağanak yağış sonrası oluşan sel nedeniyle mağduriyet yaşayan bölgelerde incelemelerde bulundu. Fatsa’da yaklaşık 2 saat boyunca yağan sağanak yağmur sırasında Kurtuluş Mahallesi Fiskobirlik
SEL MAĞDURİYETİ GİDERİLİYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sağanak yağış sonrası oluşan sel nedeniyle mağduriyet yaşayan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Fatsa’da yaklaşık 2 saat boyunca yağan sağanak yağmur sırasında Kurtuluş Mahallesi Fiskobirlik caddesi, Kıyanköy mevki, Başak sokak, Demir sokak, Çelik sokak, Sıvazlar mevki, Kantarcılar deresi, Hal Bölgesi, Şerefiye mahallesi Muhavvide Bayırman Caddesi, Reşadiye ve Sevgi Caddesinde aşırı su birikintisi oluştu. Meteoroloji uyarıları nedeniyle sahada olan ekipler mağduriyet yaşayan bölgelere anında müdahalede bulundu.

  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKi Teknik ekipleri ile mağduriyet yaşayan bölgelere giderek incelemelerde bulundu ve yaşanan sonların bir an önce giderilmesi için ekiplere talimat verdi.

“HER YIL ÖNLEM ALIYORUZ” 

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Fatsa’nın coğrafya olarak Temmuz ve Ağustos aylarında yoğun yağış aldığını belirterek, “Bu dönemde yağışların şiddetlenmesiyle birlikte altyapıda sıkıntı yaşanabileceği üzerine her yıl önlem alıyoruz. Sağanak yağışların ardından meydana gelen sel felaketinin etkilerini yerinde görmek için hızla bölgeye gittik ve ekiplerin mağduriyet yaşayan bölgelere anında müdahale etmesini sağladık.” dedi.

“GECE SAATLERİNE KADAR EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM ETTİ”

Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKi Teknik ekipleriyle koordineli bir şekilde çalıştıklarını ve selin yol açtığı hasarların bir an önce giderilmesi için talimatlar verdiklerini ifade ederek, “Ekiplerimiz gece saatlerine kadar çalışmalarına aralıksız devam etti. Oluşan hasarları onarıp, yağış sonrası meydana gelen çamur ve diğer birikintileri temizledi. Ayrıca, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği her şeyden önce geliyor. Meteorolojik uyarılara ve alınan önlemlere dikkat edilmesi gerekiyor. Biz ileriye dönük olarak altyapı çalışmalarını güçlendirme ve sel riskini minimize etme konularında kararlıyız ve bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : SEL, MAĞDURİYETİ, GİDERİLİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız