HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Temmuz 2024 Pazar Saat: 19:39

ŞANLITÜRK VE EROL, AFET BÖLGESİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu’da meydana gelen aşırı yağışlarda bir kişinin de hayatını kaybetmesi üzerine İkizce ve Çaybaşı ilçelerine ve süratle bölgeye hareke
ŞANLITÜRK VE EROL, AFET BÖLGESİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve Ordu Valisi Muammer Erol,
Ordu’da meydana gelen aşırı yağışlarda bir kişinin de hayatını kaybetmesi üzerine İkizce ve Çaybaşı ilçelerine ve süratle bölgeye hareket ederek incelemelerde bulundular.
Milletvekili Şanlıtürk, Ordu Valisi Muammer Erol, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Aydın Torun, MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu ve Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin Bayrak ile birlikte, afet bölgelerine gitti.
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Şanlıtürk; “Çaybaşı Çay Mahallesi'nde ikamet eden ve sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 83 yaşındaki Hatice Kocakoç Teyzemize, Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine ise başsağlığı diliyoruz. Rabbim, ülkemizi ve şehrimizi böylesine doğal afetlerden muhafaza etsin, hepimizi korusun” dedi.
Üzüntülerinin derin ve devletin her koşulda vatandaşların yanında olacağını da sözlerine ekleyen Milletvekili Şanlıtürk, şöyle devam etti:
“Bölgemizde etkili olan ve özellikle Çaybaşı ile İkizce ilçelerimizde sel felaketine sebep olan kuvvetli yağışlar nedeniyle Çaybaşı İlçesi Çay Mahallesi'nde hayatını kaybeden 83 yaşındaki Hatice Kocakoç Teyzemiz için ailesine, sevenlerine, yakınlarına, Çaybaşı Belediye Başkanımız Sn. Mesut Karayiğit ve Çaybaşılı hemşehrilerimize başsağlığı ve sabır dileklerimizi ilettik. 
Cenab-ı Allah, ülkemize, bölgemize ve ilimize bir daha böyle afetler yaşatmasın” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK, VE, EROL, AFET, BÖLGESİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız