HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Temmuz 2024 Pazar Saat: 14:49

ODÜ’DE MEZUNİYET TÖRENİ

Ordu Üniversitesi Fakülte ve Meslek Yüksekokullarının 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenleri gerçekleştirildi. Farklı günlerde düzenlenen mezuniyet programlarına Rektör Prof. Dr. Orhan Baş ile birlikte Üniversitemizin diğe
ODÜ’DE MEZUNİYET TÖRENİ

Ordu Üniversitesi Fakülte ve Meslek Yüksekokullarının 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.

Farklı günlerde düzenlenen mezuniyet programlarına Rektör Prof. Dr. Orhan Baş ile birlikte Üniversitemizin diğer yöneticileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldı.

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş mezuniyet törenlerinde gerçekleştirdiği konuşmasında “Sevgili öğrenciler, bugün sizler için uzun bir yolculuğun sonu, aynı zamanda yeni bir hayatın başlangıcının ilk adımıdır. Uzun ve meşakkatli bir eğitim sürecini geride bırakarak gösterdiğiniz başarılı çalışmalarınız neticesinde mezun oluyorsunuz. Emek ve gayretleriniz sonucunda elde ettiğiniz bu başarınızda öncelikle mezun olan siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor ve sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için özverili çalışmalar yürüten değerli öğretim elemanlarımızı, evlatları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan değerli ailelerinizi kutluyorum. Sizler bilginin taşıyıcıları, toplumun aydınlatılmasına katkı sağlayacak bireyler olarak yetiştirildiniz. Bunun bilinci ile yaşamanız en büyük hayalimizdir.

Değerli öğretim elemanlarımız, sizler öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için her türlü fedakarlığı sağladınız, elinizden gelenin en iyisini yaptınız, topluma ve milletimize pırıl pırıl gençler yetiştirdiniz. Bu süreçte gençlerimizi sadece eğitim öğretim ile değil etik ve ahlaki bilgilerle de donattınız Öğrencilerimizin bugünkü başarıları sizlerin özverili çalışmaları, desteği ve emeği sayesindedir. Bundan dolayı Üniversitemiz ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Kıymetli velilerimiz, evlatlarınızın bugünlerini görmek için büyük çaba sarf ettiniz, büyük fedakarlıklar gösterdiniz. Gözbebeğiniz evlatlarınızı bizlere teslim ettiğinizde olduğu gibi bugün de sevinçli ve gururlusunuz. Bizler onları öz çocuklarımız gibi yetiştirerek donanımlı, yetkin bireyler olarak mezun ediyoruz. Bizlere emanet ettiğiniz bu kıymetli ve güzel evlatlarınızı en iyi şekilde yetiştirdiğimizden hiçbir şüpheniz olmasın. Bu noktada emekleriniz için sizlere sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Sevgili öğrencilerimizi, değerli akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin kıymetli ailelerini bu önemli gün vesilesi ile tebrik ediyor, öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen törenlerde mezun olan öğrencilere mezuniyet belgesi verilirken bölümünü derece ile bitiren öğrencilere plaket takdim edildi.

 

 

Anahtar Kelimeler : ODÜ’DE, MEZUNİYET, TÖRENİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız