HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 13:45

BAŞKAN GÜLER: YANINIZDAYIZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’da düzenlenen TOBB Genç Girişimciler Kurulu Doğu Karadeniz Toplantısına katılarak bölgedeki genç iş insanları ile bir araya geldi.
BAŞKAN GÜLER: YANINIZDAYIZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’da düzenlenen TOBB Genç Girişimciler Kurulu Doğu Karadeniz Toplantısına katılarak bölgedeki genç iş insanları ile bir araya geldi.

         Bölgedeki ekonominin ve istihdamın artması için Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda Başkan Güler, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt’taki oda ve borsaların genç girişimciler kurulu başkanları ve üyeleri ile istişarelerde bulundu. Başkan Güler, girişimci gençlere çağrıda bulunarak, “Tecrübe ve imkanlarımızla yanınızdayız” dedi.

“GELİN TECRÜBE PAYLAŞIMINI BİRLİKTE YAPALIM”

         50 yıldır devletin çeşitli kademelerinde görev alarak millete hizmet ettiğine dikkat çeken Başkan Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da fındıkla ilgili önemli çalışmalar içerisinde olduğunu belirtti.

         Başkan Güler programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Genç girişimciler olarak gözünüz kapalı hangi işe el atarsanız başarılı olursunuz. Çevremizde öyle bir zenginlik var. Ordu’da var olan tüm güzellikler sizin şehirlerinizde de var. Tüm bu güzelliklere rağmen bir gariplik var o da çalışmayı sevmiyoruz. Sizler çalışmaya, başarmaya niyet etmiş genç girişimciler olmak için kolları sıvamışsınız, yolunuz açık olsun. Biz sizin her zaman tecrübelerimizle, imkanlarımızla emrinizdeyiz. Yeter ki sizler güçlü olun. İklim değişikliği nedeniyle de en yaşanabilir yerler bu 7 il olacak. Bir kere kuraklık diye bir şey olmayacak. Ne kadarlık yatırım yapmak isterseniz ona göre yapılacak işler var. En büyük kaynağımız insan bu kaynağı nasıl çalıştırırsınız bunlarla ilgili neler yapabiliriz? Biz şu anda bunun çalışmalarını yapıyoruz. O bakımdan gelin tecrübe paylaşımını birlikte yapalım.”

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER:, YANINIZDAYIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız