HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Temmuz 2024 Cuma Saat: 12:34

FATSA’YA BİR ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ DAHA

Fatsa Belediyesi çevre il ve ilçeler tarafından çok beğenilen Engelsiz Kafe’den sonra şimdi de Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Engelsiz Yaşam Merkezi sayesinde engelli bireyler
FATSA’YA BİR ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ DAHA

Fatsa Belediyesi çevre il ve ilçeler tarafından çok beğenilen Engelsiz Kafe’den sonra şimdi de Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Engelsiz Yaşam Merkezi sayesinde engelli bireylerin daha da sosyalleşeceğini söyledi. 

 Temmuz ayı Olağan Meclis toplantısında Ayazlı Mahallesine yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi ile ilgili protokol yapılması için yetki alan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar merkezin Ayazlı Mahallesindeki Köy Yaşam Merkezi yerine inşa edileceğini ifade etti. 

BELEDİYE, MİLLİ EĞİTİM VE SOSYAL HİZMETLER İŞBİRLİĞİ

Engelsiz Yaşam Merkezi’nin Fatsa için önemli projelerden bir tanesi olduğunu belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Daha önce gündeme getirdiğimiz, özellikle engelli birey olan ailelerin yaşamını kolaylaştıracak aynı zamanda da rehabilitasyonunu sağlayacak Engelsiz Yaşam Merkezi projemizin ilk etabı kapsamında Ayazlı mahallemizde bulunan eski bir köy okulumuzu Köy Yaşam Merkezi dönüştürmüştük. Burası için DOKAP destekli bir proje hazırladık, yaklaşık 7 milyon liralık hibe projenin bir ayağında Milli Eğitim Müdürlüğümüz diğer ayağında Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz var. Buraya engelli bireyleri olan ailelerimiz bireyleriyle buraya giderek onların sosyalleşmesini sağlayacaklar, diğer taraftan da buraya emanet etmiş oldukları evlatları gözleri geride kalmadan çok rahat sosyalleşebilecekler.” dedi. 

VALİ MUAMMER EROL’DAN TAM DESTEK

Engelsiz Yaşam Merkezi ile ilgili bir protokol imzalayacaklarını söylerine ekleyen Başkan Kibar, “Daha önce Sayın Valimiz Muammer Erol beyle konuyla ilgili görüşmüştük. Şimdi projemizin ikinci etabında resmi izinleri gerçekleştirdikten sonra önümüzdeki yaza kalmadan bu projemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Engelsiz Yaşam Merkezi şehrimizin önemli eksikliklerinden bir tanesiydi, sadece Fatsa'da değil çevre ilçelerde bulunan birçok engelli bireyi olan ailelerin için de projemizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’YA, BİR, ENGELSİZ, YAŞAM, MERKEZİ, DAHA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız