HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 14:05

EKİPLER ANINDA MÜDAHALE EDİYOR

Altınordu Belediyesi, yağışlı havalarda tedbiri elden bırakmıyor. Yağışlı havada olası bir olumsuzluk yaşanmaması için Altınordu Belediyesi hummalı bir çalışma başlattı. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, kent genelinde mazgal
EKİPLER ANINDA MÜDAHALE EDİYOR

Altınordu Belediyesi, yağışlı havalarda tedbiri elden bırakmıyor. Yağışlı havada olası bir olumsuzluk yaşanmaması için Altınordu Belediyesi hummalı bir çalışma başlattı. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, kent genelinde mazgal temizliklerinin yapıldığını belirterek, “Şu ana kadar ciddi bir olumsuzlukla karşılaşmadık” dedi.

 

Altınordu Belediyesi, yağışlı havalarda meydana gelebilecek olası olumsuzlukları erkenden engellemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Pazar günü kent genelinde etkili olan ve bugün de devam eden yağışlar nedeniyle Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü seferberlik başlattı. Ekipler, kent genelinde yağmur sularıyla birlikte gelen çeşitli atıklar nedeniyle mazgalların tıkanmaması için temizlik çalışması yürütüyor. Yağışlara karşı her türlü tedbiri alan Altınordu Belediyesi, vatandaşlara güven veriyor.

 

 

Yapılan temizlik çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, yağışlı hava sona erene kadar tedbiri elden bırakmayacaklarını söyledi. Belediye ekiplerinin vatandaşın huzur ve güvenliği için sahada çalıştığını belirten Tepe, “Bölgemizi etkisi altına alan yağışlı havaya karşı ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Zaman zaman şiddetini artıran yağışlar neticesinde tıkanma ve birikme yaşanan noktalara ekiplerimiz anında müdahale ediyor. Şu ana kadar ciddi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Bilindiği gibi yağmur sularıyla beraber birtakım atıklar mazgallara geliyor. Suyun akış düzenini bozuyor. Ekiplerimiz, olası tıkanmaların önüne geçmek için şehrimizin dört bir yanında mazgal temizliği yapıyor. Su baskını riski azalana kadar teyakkuz halinde olacağız” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : EKİPLER, ANINDA, MÜDAHALE, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız