HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 10:02

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ VARSIN GÜÇLÜLERİN BORUSU ÖTSÜN! Varsın güçlülerin borusu ötsün gezsin! Sorunun bir parçası değil, çözümün bir parçası olan ve zamanı suçlamayanlar her şeye yetecek o gün.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ? “Tekel
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

VARSIN GÜÇLÜLERİN BORUSU ÖTSÜN!

Varsın güçlülerin borusu ötsün gezsin! Sorunun bir parçası değil, çözümün bir parçası olan ve zamanı suçlamayanlar her şeye yetecek o gün.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Tekelci firma Ferrero Türkiye’de her fındık sezonu öncesi yüksek rekolte ile algı yaparak fındık üzerinde oyun oynuyor.  Kendi söyledikleri rekolteye kendileri de inanmıyor ama fiyatı düşürmek için bunu yapıyorlar.

Tekelci firmanın Türkiye’de yaptığını Dünya’da yapıyorlar.Nerede olursa olsun fındığı üreticiden ucuza almak için, dolarlarına dolar katmak için fındık üzerinde oyun oynuyorlar. Bizler üretici temsilcileri olarak bu oyunlara karşı üreticilerimizle mücadele ediyoruz.

Fındıkta ülkemizde fiyat üzerinde sürekli oyunlar oynanacaktır. Burada önemli olan Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) duruşudur. TMO fındık fiyatını üreticiyi gözeterek açıklarsa bu oyunlar bozulur. Asıl olan TMO’nun duruşudur.”

(Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Her doğan yeni  gün bir önceyi aratmaya doymadı gitti.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

PETMAK MAKİNE

Osman GÜNGÖR

BUCAK ET GALERİSİ

İşletmeciliğini ayrılmaz ikili  Recep Canbay ile Fatih Özyurt’un yaptığı Bucak Et Galerisi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze et adresi Bucak Et Galerisi Bucak Mahallesi Şahincili Caddesi N0 18/ A adresinde hizmet veriyor.

                Aynı zamanda hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken  Bucak Et Galerisine, 0452 600 02 04, 0530 663 32 87 ve 0507 649 66 94 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bucak Et Galerisi sahiplerine bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.         

NURCAN CAM TİCARET

Cam, boya, ayna, ve çerçeve satış adresi Nurcan Cam Ticaret, yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Şahin Tekneci’nin yaptığı ve 35 yıllık tecrübe Muttalip Tekneci’nin de  çalıştığı Nurcan Cam Ticaret, Şarkiye Mahallesi Fatma Hatun Sokak NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Nurcan Cam ticarete, 214 61 20 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Nurcan Cam Ticarete hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Sahipliğini   Ali Gürel Güven’in yaptığı plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veren Güven Poşet ve Kâğıtçılığa 214 24 47 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Güven Poşet ve kağıtçılık sahip Ve çalışanlarına Bol kazançlar diliyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılık ’ta  vesikalık resim çekimi ile düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Sahipliğini Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Nasıl olsa,  göçüp gideceğimiz hayat bu! Sağlığı yitirmeden ve ölümle  yüz yüze gelmeden önce, değerli olabilmeli hayat!

 

 

OLDUM OLASI

Her kim olursa olsun, yalanı söküp atmadan gerçeği dikemez. Örneği olmadığı hiçbir şeye de insanları inandıramaz.

 

 

HARBİDEN

İktidarı arkasına alan, olay ve sorunları akılla çözemeyen sözüm ona sığı beyinli kabadayılar!, çareyi yumruk, tekme ve tokatta arıyor.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-4 Ekim 1923 tarihinden bugüne Ordu’da vali olarak görev yapma onurunu taşıyan isimlerin; Fazıl Özelçi, Rıfat Vona, Hüsnü Çakır, Rıfat Vardar, Ali Kemal Aksüt, Tahsin Bey, Nafiz Ergin, Adil Bey, Nazım Akyürek, Hayri Sırtıkızıl, Bekir Baran, Mithat Sağlam, Naci Rollas, Cevat Ökmen, Sadri Kara, Saip Okay, Cemal Gönenç, Salih Kılıç, Rebii Karatekin, Edip Yavuz, Nurettin Özcöbek, Fazıl Uybadın, Avni Molu, Muhsin Gökkaya, Nusret Budunç, Sefa Poyraz, Mastafa Karaer, Cemal Orhan Mirkelam, Burhanettin Özkul, Musa Eran, A.Rıza Aydos, M.Zeki Demirkan, Cafer Eroğlu, M.Hikmet Gülsen, Reşat Akkaya, M.Nermi Alyanak, M.Necati Çetinkaya, Utku Acun, Hanefi Demirkol, Sami Seçkin, H. Güner Özmen, Mustafa Malay, Kemal Yazıcıoğlu, Ali Kaban, İrfan Balkanlıoğlu, Seddar Yavuz, Tuncay Sonel ve Muammer Erol’un olduklarını, Vali Kemal Yazıcıoğlu’nun ise 8 yıl 3 ay 22 gün ile en uzun süre görev yapan vali olduğunu,

**********************

x-6 Şubat tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerde ölen Türk vatandaşlarının sayısının 45 bin 784 olduğunu,

*********************

x-Türkiye’de ölüm sayısı 2023 yılında 525 bin 814 olduğunu,2023 yılında illere göre ölüm sayısının, Trabzon’da 5 bin 439. Ordu’da 2023 yılında ölüm sayısının  6 bin 98., Giresun’da 4 bin 21. Rize’de  2 bin 575. Artvin’de 2023 yılında ölüm sayısının bin 605 ve  Gümüşhane’de 990 oldu.

**********************

x-Türkiye genelinde Mayıs ayında konut satışları düşerken, Ordu'da tam tersi bir durum yaşandığını, Ordu'da Mayıs ayında satılan konut sayısının bir önceki aya göre yüzde 36 artışla 779'a ulaşarak Karadeniz Bölgesi'nde ilk sıraya yerleştiğini,  Ordu'da en fazla konut satışının 819 ile Mart ayında, en az konut satışı ise 575 ile Nisan ayında gerçekleştiğini,

**********************

x-Ordu Şehir Hastanesinin, ana hastane binası, morfoloji binası, teknik servis binası, kreş ve otoparklardan oluşan bir sağlık kompleksi olduğunu belirten yüklenici firma yetkilisi Ali Ekşioğlu’nun, ana hastane binası ile morfoloji binasının yapımının büyük oranda tamamlandığını, teknik servis binası, kreş ve otoparklar için ikmal ihalesi yapılması gerektiğini kaydettiğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız