HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Haziran 2024 Cuma Saat: 09:56

“TÜRKİYE’DEN BİR İSİM !

Almanyanın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024te grup maçları tamamlandı. İçlerinde A Milli Takımımızın da yer aldığı 16 ülke, adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Nefes kesen mücadelelere sahne olan ve birbirinden güzel goller
“TÜRKİYE’DEN BİR İSİM !

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te grup maçları tamamlandı. İçlerinde A Milli Takımımızın da yer aldığı 16 ülke, adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Nefes kesen mücadelelere sahne olan ve birbirinden güzel gollerin yer aldığı grup maçlarının ardından, turnuvanın en değerli 11'i de açıklandı.

ESPN, turnuvanın grup aşamasındaki en iyi teknik direktörü, en iyi golcüyü ve en iyi 11'i açıkladı. İşte ESPN'in listesi...

En iyi teknik direktör: Willy Sagnol (Gürcistan)

EURO 2024'ün şu ana kadarki en iyi teknik direktörü, Türkiye'nin grubunda yer alan Gürcistan'ın 47 yaşındaki antrenörü Willy Sagnol seçildi. Sagnol liderliğindeki Gürcüler, gruptaki ilk maçında Türkiye'ye mağlup olmasının ardından önce Çekya ile berabere kaldı, ardından da büyük bir sürprize imza atarak Portekiz'i 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Gürcistan, bu sonuçların ardından en iyi üçüncüler arasında girdi ve son 16'da İspanya'nın rakibi oldu.

En iyi golcü: Georges Mikautadze (Gürcistan)

2024 Avrupa Şampiyonası'nın en iyi golcüsü seçiminde de yine Gürcistan boy gösterdi. Gürcülerin Metz forması giyen 23 yaşındaki yıldızı Georges Mikautadze; Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo ve Harry Kane gibi yıldızların yer aldığı şampiyonada 3 kez ağları havalandırdı ve gol krallığının zirvesinde yer aldı.

En iyi 11'de Türkiye'den tek isim: Mert Müldür

EURO 2024'ün en iyi 11'inde ise Türkiye'den Mert Müldür'e yer verildi. Mert, Kırmızı-Beyazlılar ile Gürcistan ağlarına enfes bir gol atmayı başarmıştı. 25 yaşındaki sağ bekin bu golü, ilk grup maçlarının da en iyi golü seçilmişti.

EURO 2024'ün en iyi 11'inde  şu isimlere yer verildi:

Giorgi Mamardashvil – Gürcistan, Mert  MÜLDÜR – Türkiye, William Saliba – Fransa, Manuel Akanji – İsviçre, Marc Cucurella – İspanya, Toni Kroos – Almanya, N'Golo Kante – Fransa, Ivan Schranz – Slovakya, Jamal Musiala – Almanya, Nico Williams – İspanya ve Georges Mikautadze – Gürcistan.

 

 

Anahtar Kelimeler : “TÜRKİYE’DEN, BİR, İSİM, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız