HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Haziran 2024 Perşembe Saat: 15:53

ŞANLlTÜRK, YATIRIMLARI TAKİP EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, meclisteki çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
ŞANLlTÜRK, YATIRIMLARI TAKİP EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, meclisteki çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Şanlıtürk, Ordu’da devam eden yatırımları takip edip ilgili bakanlarla görüşerek ek kısa zamanda tamamlanması için yoğun çaba harcıyor.

Milletvekili Şanlıtürk, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu’nun, “Hükümlü ve Tutuklulara Verilen Sağlık Hizmetleri Hakkında Sağlık Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay Başkanlığı'ndaki Heyetin Komisyonu Bilgilendirmesi” gündemli toplantısına katıldı.

Verilen hizmet kalitesinin birçok Avrupa ülkesinden daha yüksek olmasının mutluluk verici olduğunu vurgulayan Milletvekili Şanlıtürk, “Başta Sağlık Bakanımız olmak üzere; emeği geçen tüm sağlık personellerimize teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilen toplantının hayırlara vesile getirmesini temenni ederiz” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu da ziyaret eden Milletvekili Şanlıtürk, Ordu’da yapılan ve yapılması planlanan ulaşım ve altyapı yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Bakan Uraloğlu’ndan Karayollarında devam eden 24 adet projesi ile ilgili ödeneklerin artırılmasını talep eden Milletvekili Şanlıtürk, özellikle bitme aşamasına gelen projelere daha fazla kaynak aktarılarak hizmetine sunulması gerektiğini ifade etti.

Şanlıtürk, ayrıca Bakan Uraloğlu’na nazik misafirperverlikleri, hoş sohbetleri ve kıymetli istişareleri dolayısıyla teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler : ŞANLlTÜRK, YATIRIMLARI, TAKİP, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız