HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Haziran 2024 Perşembe Saat: 11:45

GENÇ’TEN HÜSEYİN KALAFAT'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ordu’da Tayfun Gürsoy Parkında düzenlenen Gençlik festivalin gerçekleşmesinde büyük destek sağlayan Hüseyin Kalafata, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Spor Hizmetleri Müdürü Ömür Çağlayan tarafından teşekkür ziyar
GENÇ’TEN HÜSEYİN KALAFAT'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ordu’da Tayfun Gürsoy Parkı'nda düzenlenen Gençlik festivalin gerçekleşmesinde büyük destek sağlayan Hüseyin Kalafat'a, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Spor Hizmetleri Müdürü Ömür Çağlayan tarafından teşekkür ziyareti yapıldı. Ziyarette, Hüseyin Kalafata teşekkür belgesi takdim edilerek, Ordu sporuna olan katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Ordu'da gençlerimizin sporla buluşmasını sağlayan böyle güzel bir etkinliğe verdiği destekten dolayı Hüseyin Kalafat'a içtenlikle teşekkür ediyoruz. Sporun ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlayan bu tür organizasyonlarda desteğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu tür iş birlikleriyle Ordumuzu spor alanında daha da ileriye taşıyacağız."

Ordu'da, Kalafatlar Market sponsorluğunda ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Tayfun Gürsoy Parkı'nda düzenlenen Gençlik Festivali büyük ilgi görmüştü. Festivalde düzenlenen konserler, ücretsiz ikramlar ve çeşitli etkinliklerin yanı sıra 3x3 basketbol, satranç ve masa tenisi turnuvaları ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmıştı.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız