HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Haziran 2024 Çarşamba Saat: 12:44

ÖMK, BAHÇELİ’YE TAKDİM EDİLDİ!

Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek olan Öğretmenlik Meslek Kanunu’na (ÖMK) dair görüş ve taleplerimi ihtiva eden rapor da Türk Eğitim Sen tarafından siyasi parti genel başkanlarına takdim edilmeye başlandı. Türk Eğitim Sen O
ÖMK, BAHÇELİ’YE TAKDİM EDİLDİ!

Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek olan Öğretmenlik Meslek Kanunu’na (ÖMK) dair görüş ve taleplerimi ihtiva eden rapor da Türk Eğitim Sen tarafından siyasi parti genel başkanlarına takdim edilmeye başlandı.

Türk Eğitim Sen Ordu Şubesi Başkanı Metin Şeyhoğlu, önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine gelecek olan Öğretmenlik Meslek Kanununa dair Türk Eğitim Sen’in görüş ve taleplerini içeren  raporu da Genel Başkanları Talip Geylan tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye takdim edildiğini söyledi.

Başkan Şeyhoğlu, “Eğitim çalışanlarının talep ve sorunlarına karşı her zaman yakın alaka ve hassasiyet gösteren Sayın Devlet Bahçeli’ye tüm meslektaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek bayramını kutladığını Türk Eğitim Sen’in resmi sayfasında duyuran Genel Başkan Talip Geylan ise, yaptığı açıklamada; “Milletimizin hakkını, hukukunu savunmak şeref konumuzdur. Ne hakkımızdan, ne hukukumuzdan, ne de şerefimizden taviz vermeyeceğiz. Türkiye ve Türk vatanı 85 milyon Türk vatandaşının yeryüzü cennetidir” diye konuştu.

Bahçeli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “MHP olarak, öğretmenlerimizin beklentilerini karşılayacak kanuni düzenlemeler için gayret ve desteklerimizi sürdüreceğiz.

Eğitim çalışanlarının talep ve sorunlarına karşı her zaman yakın alaka ve hassasiyet göstermeye devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanım Talip Geylan’a tüm gayretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ÖMK, BAHÇELİ’YE, TAKDİM, EDİLDİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız