HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Haziran 2024 Salı Saat: 13:11

ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK

 Zehir tacirlerine göz açtırmayan Ordu Emniyeti bir hafta içerisinde büyük bir başarıya daha imza attı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gerçekleştirdikleri operasyonlarda 407 gram skunk, 406 gram metamfet
ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK

 Zehir tacirlerine göz açtırmayan Ordu Emniyeti bir hafta içerisinde büyük bir başarıya daha imza attı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gerçekleştirdikleri operasyonlarda 407 gram skunk, 406 gram metamfetamin, 105 adet sentetik ecza, 3 adet ecstasy ve 23 gram sentetik kannabinoid ele geçirdi. Olayla ilgili olduğunu belirlenen 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu Valiliği’nden konuya ilişkin verilen bilgilerde şu ifadelere yer veridi:

“Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (253) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (1) şüpheli şahıs daha yakalanarak gözaltına alınmış, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam  (141) gr. Metamfetamin maddesi ile (165) adet sahte 200 Türk Lirası ve (3) adet sahte 100 Türk Lirası ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada iki parça halinde toplam (2) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (2) şüpheli şahıs tespit edilmiş, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem başlatılan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik olarak çalışmalar devam etmektedir.

Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada (8) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.           

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam  (10) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda (4) şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak (4) ayrı ikamette yapılan aramada (3) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakılmışlardır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir adreste yapılan aramada toplam (395) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (1) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada (14) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (15) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde yapılan aramada (5) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (4) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada toplam (8) gr. Sentetik Kannabonoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (3) şahsın üzerinde yapılan aramada (14) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş, konu ile ilgili olarak bir ikamette yapılan aramada ise (77) adet sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; dosya kapsamında (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı, (1) şüpheli şahıs hakkında ise uyuşturucu madde ticaretinden dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.”

Anahtar Kelimeler : ZEHİR, TACİRLERİNE, GEÇİT, YOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız