HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Haziran 2024 Pazartesi Saat: 13:06

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ GÜCÜN ÖLÇÜSÜNDE KONUŞACAKSIN Yarının ne getireceğinin hiç bilinmediği ülke bu! Kazancın nispetinde yaşayacak ve gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yaptıklarının sonucuna da katlanacaksın.     NE DEMİŞ NE D
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

GÜCÜN ÖLÇÜSÜNDE KONUŞACAKSIN

Yarının ne getireceğinin hiç bilinmediği ülke bu! Kazancın nispetinde yaşayacak ve gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yaptıklarının sonucuna da katlanacaksın.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Şunu belirtmek isterim ki; Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu bir plan var. Dolayısıyla alt ölçekli planla üst ölçekli planın uyumlu olması gerekir. Biz meclisimizle birlikte bu planı uyumlu bir şekilde geçireceğiz. Bizim kendi fikrimiz, komisyon ve grubumuz olarak görüşümüz; daha fazla zaman kaybetmeden Altınordu’nun imar planına kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Ancak hukuki süreçler devam edecek. Onlar işin ayrı bir boyutu. Burada Büyükşehir Belediyemizle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Gayet de güzel bir uyumumuz var. Ayrım yapmaksızın herkesle birlikte çalışacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız. Biz Altınordu Belediyesi olarak da Büyükşehrimiz ile uyumlu çalışmaya da gayret edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanıyla uyumlu çalışınca onun partisinden olmuyorsun. Büyükşehir Belediye Başkanı da Altınordu Belediyesiyle çalıştığında o bizim partiden olmuyor. Bizim ortak sevdamız Ordu. Biz böyle bakıyoruz. İnsanların bize vermiş olduğu bir yetki, sorumluluk var. Biz buraya kavga etmeye, çatışmaya gelmedik. Biz buraya çalışmaya geldik. Ortak akılla, istişareyle, kibirden, egodan uzak bir şekilde bize verilen bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için de elimizden geleni yapacağız. İmar konusunda da herkes müsterih olsun, inşallah bunu en yakın sürede toparlayacağız.”(Ulaş Tepe, Altınordu Belediye başkanı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! ”Hayat tek kişilik değildir” gerçeği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

NETAŞ TEKNİK SERVİSİ

Erol ŞENGÖNÜL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu ir gün diler.   

CAN YAPI

İşletmeciliğini  hoş sohbet isim Murat Şenocak’ın yaptığı Can yapı müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Çelik kapı, mobilya ve inşaat adresi Can Yapı, Yeni Mahalle Sağra caddesi NO: 54 (Hat yolu üzeri) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Can Yapıya 0530  795 76 69  nolu  telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Can Yapı sahip ve çalışanlarına  bol kazanç diliyoruz.

FURTUN YALI HAMAMI

Ordu’nun tarihi hamamı Furtun Yalı hamamı (Karadağlı) Sedat Yaşar’ın önderliğinde müşterilerinin kesintisiz  hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Düz Mahalle Yenigün sokak NO: 3 adresinde gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden Furtun Yalı hamamına, 0539 237 97 72 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yaklaşık 250 yıllık geçmişe sahip Furtun Yalı hamamı sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik Makine Mühendisi Kadem Kutlutaş’ın önderliğinde  hizmet vermeye devam ediyor.

 Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde hizmet vermeye devam eden, ve doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi  Mühendisliğe 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi de olan Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  yılların tecrübesi Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye, 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçiye hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz. 

 

 

LAMI CİM İYOK

Yaşadığımız bu hayatta; Kim bilir belki bugünün yarını olmayabilir. Bazı şeylere geç kalın ama çok geç kalmayın.

 

 

OLDUM OLASI

Her türlü pisliklerin ve şahsi çıkarların başı Para bu! Biz harcamayı eloğlu da kazanmayı çok seviyor.

 

 

HARBİDEN

Para ve şahsi çıkar hep önde koşsa da bilgi bedava. Okuyun, araştırın, sorun ve öğrenin. Öğrenmenin de yaşı yoktur böyle de bilin.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ay-yıldızlı takımın 101 yıllık tarihinde  aldığı en ağır yenilgiler şöyle:

8. 2 Aralık 1962: İtalya 6-0 Türkiye

EURO 64 elemelerinde ülkeler eleme sistemine göre eşleşir ve son 4 takım Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele etme hakkını elde ederdi.

EURO 64 elemelerinde Türkiye, İtalya ile eşleşti. Deplasmanda oynadığı ilk maçı 6-0 kaybeden milliler, Mithatpaşa Stadı'nda oynanan rövanşı da 1-0 kaybedip elendi.

7. 9 Ekim 1965: Türkiye 0-6 Çekoslovakya

Portekiz'in Dünya Kupası vizesi aldığı 1966 Dünya Kupası grup eleme maçında Türkiye, Çekoslovakya'ya sahadan 6-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Muhtemelen o dönem de milli maçlarda ruhsuzluk vardı ki taraftarlar oyuncuları yuhaladı.

6. 4 Nisan 1984: Türkiye 0-6 Macaristan

1980'ler, Türkiye'nin futbolda Avrupa'nın en gerisinde yer aldığı dönemdi. Bu dönemde ay-yıldızlılar çok az galibiyet alabildi.  Macaristan ile İnönü Stadı'nda oynadığımız maçı 6-0 kaybettik.

5. 27 Mayıs 1928: Mısır 7-1 Türkiye

Türkiye, tarihinde ilk defa 1928 Olimpiyat Oyunları'nda yer aldı. Yeni kurulan cumhuriyetimiz, pek de hazır olmadığı bir turnuvaya erken veda etti. Mısır, ay-yıldızlıları 7-1 yendi. Tek golümüzü Bekir Refet Teker kaydetti.

4. 24 Temmuz 1952: Macaristan 7-1 Türkiye

1950'lerde Macaristan, dünya futboluna yön vermiş ve yenilmez takım olarak adlandırılmış bir milli takımdı.Temmuz 1952'de Türkiye, Macaristan ile deplasmanda bir hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Ferenc Puskas, Sandor Kocsis gibi isimlerin de gol attığı maçı Macaristan 7-1 kazandı.

3. 14 Ekim 1987: İngiltere 8-0 Türkiye

Tarihimizde sadece 1 gol atabildiğimiz İngiltere'ye karşı tarihimizin en ağır yenilgilerini aldık. EURO 88 elemelerinde İngiltere, tarihi Wembley Stadyumu'nda oynanan maçta ay-yıldızlıları 8-0 yendi.

2. 14 Kasım 1984: Türkiye 0-8 İngiltere

Türkiye, 1986 Dünya Kupası grup elemelerinde İngiltere ile aynı grupta yer aldı.

Kuzey İrlanda, Romanya ve Finlandiya'nın da yer aldığı grubu ay-yıldızlılar tek puanını sahasında oynadığı Kuzey İrlanda'dan alabildi. Grubun ikinci maçında ise İngiltere'ye sahasında 8-0 mağlup oldu.

1. 24 Nisan 1968: Polonya 8-0 Türkiye

Türkiye, tarihinin ilk 8-0'lık yenilgisini özel maçta Polonya'dan 8-0’lık sonuçla aldı.

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız