HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Haziran 2024 Cuma Saat: 11:36

“SONUÇLAR UMUT VERİCİ”

Onaylı Randevu Sistemini değerlendiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sonuçların olumlu olduğunu söyledi.          Bakan Koca, Onaylı Randevu Sisteminin başlangıç aşamasında elde edilen önemli sonuçları paylaştı. Bakan Koca, b
“SONUÇLAR UMUT VERİCİ”

Onaylı Randevu Sistemi'ni değerlendiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sonuçların olumlu olduğunu söyledi.

         Bakan Koca, Onaylı Randevu Sistemi'nin başlangıç aşamasında elde edilen önemli sonuçları paylaştı.

Bakan Koca, başhekimler ve eğitim ile klinik sorumlusu hekimlerle yapılan toplantıda, Onaylı Randevu döneminde şu ana kadar ulaşılan sonuçların değerlendirildiğini belirtti. "İstanbul'daki en büyük hastanemiz olan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde, Onaylı Randevu uygulamasının daha başlangıç aşamasında bile çok önemli sonuçlar ortaya koyduğu görülüyor" dedi.
POLİKLİNİK KAPASİTESİ ARTIRILDI

Onaylı Randevu Sistemi'nin uygulandığı Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde elde edilen ilk sonuçlar hakkında bilgi veren Bakan Koca, "Poliklinik kapasitemizi %50’nin üzerinde artırdık. Randevu taleplerinin %90’ına 24 saat içinde dönüş sağlayabilir aşamaya geldik. Birkaç branş dışında önemli sorun kalmadı" diye konuştu.

Bu süreçte gösterilen çaba ve sorumluluk bilinci için hastane çalışanlarına, hekimlere ve hastane yönetimine teşekkür Eden Bakan Koca, Onaylı Randevu uygulamasına hızla uyum sağlayan hastalara da teşekkürlerini iletti.

 Bu süreçte, randevulu hasta kabul kapasitesini %50’den fazla artırma başarısını gösteren hastane çalışanlarımıza, hekimlerimize ve hastane yönetimine teşekkür ederim. Diyen Bakan Koca, “Onaylı Randevu uygulamasına hızla intibak eden hastalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Onaylı Randevu Sistemi'nin sağlık hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesinde önemli bir adım olduğunu vurgulayan Bakan Koca, sistemin daha geniş bir uygulama alanı bulacağını da sözlerine ekledi.

 

 

Anahtar Kelimeler : “SONUÇLAR, UMUT, VERİCİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız