HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Haziran 2024 Çarşamba Saat: 14:14

ÜNYE GÜCÜ SEZONU İPLE ÇEKİYOR

Kulüp tarihinde ilk kez Süper Ligde mücadele edecek olan Ünye Kadın Futbol Kulübü yeni sezonu iple çekerken; İstanbul, Zonguldak, İzmir, Ankara, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır ve Hakkari ekipleri ile kıyasıya mücadeleye girecek. 2023-2024 s
ÜNYE GÜCÜ SEZONU İPLE ÇEKİYOR

Kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Ünye Kadın Futbol Kulübü yeni sezonu iple çekerken; İstanbul, Zonguldak, İzmir, Ankara, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır ve Hakkari ekipleri ile kıyasıya mücadeleye girecek.

2023-2024 sezonunda TFF Kadın Futbol 1.Ligi'nde A Grubu'nu zirvede tamamladıktan sonra Play-Off sürecine giren Ünye Kadın Futbol Kulübü, Play-Off sürecinde de hata yapmadı ve ikinci sırada başladığı grubu lider bitirerek Süper Lige şampiyon olarak çıktı.

 Ünye Kadın Futbol Kulübü'nde sezon başında yapılan yapılanma ve sponsorluk anlaşmaları sonuç verirken, hedefe giden bir kadro kurarak Süper Lige yükselen Ünye ekibi, yeni sezonda ise birbirinden önemli takımlarla mücadele edecek.

Ünye Kadın Futbol Kulübü, uzak deplasman yolculukları da yapacağı yeni sezonu adeta iple çekmeye başladı.

Yeni sezonda Kadın Futbol Süper Ligi'nde 6 İstanbul takımı olacak ve Gaziantep'i 2 takım aynı ligde temsil edecek. Ünye Gücü Futbol Kulübü'nün tarihinde ilk kez mücadele edeceği Süper Lig'de aynı zamanda Zonguldak, İzmir, Ankara, Trabzon, Diyarbakır ve Hakkari takımları da yer alacak.

Ünye Kadın Futbol Kulübü'nde Teknik Sorumlu Muhammet Kışla, Türkiye'nin sayılı kulüpleri ile takımın adını yan yana getirdikleri için mutlu olduklarını söylerken; ''Biz yönetimimiz, teknik ekipteki arkadaşlarımla ve futbolcularımızla 1903 yılında kurulan Beşiktaş, 1905 yılında kurulan Galatasaray, 1907 yılında kurulan Fenerbahçe ile, dört büyüklerden Trabzonspor ile, Karagümrük ile, Beylerbeyi ile takımımızın adını, Ünye'nin adını yan yana getirdik, kendimize rakip yaptık.'' demişti.

Öte yandan Ünye Gücü Futbol Kulübü’nün yeni sezondaki rakipleri şöyle:

“İstanbul Beşiktaş JK United Payment Kadın Futbol Takımı, İstanbul Beylerbeyi Spor Kulübü, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, İstanbul Fatih Vatan, İstanbul Galatasaray, İstanbul Wulfz Fatih Karagümrük, Zonguldak Karadeniz Ereğli Belediyespor,  İzmir Bornova Hitabspor Kulübü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget Gençlik ve Spor Kulübü, Trabzonspor A.Ş., Gaziantep Doğuş Gold Gaziantep Asya Spor ve Algspor, Diyarbakır Amed Sportif Faaliyetler, Hakkarigücü Spor.”

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, GÜCÜ, SEZONU, İPLE, ÇEKİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız