HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Haziran 2024 Salı Saat: 13:45

UYUŞTURUCUYA 2 TUTUKLAMA

Ordu’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlara çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri yürütüle
UYUŞTURUCUYA 2 TUTUKLAMA

Ordu’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlara çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri yürütülen bir çalışma kapsamında iki şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak iki ayrı adreste yapılan eş zamanlı aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (12) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (9) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (4) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.”

 

        

 

 

Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCUYA, 2, TUTUKLAMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız