HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Haziran 2024 Salı Saat: 11:42

KIZILAY GÖNÜLLÜLERİ BİR ARAYA GELDİ

Türk Kızılay’ın genç gönüllülerden oluşan yapısı Genç Kızılay’ın İstanbul buluşmasına, şehrin dört bir yanından 2 bin 500 Genç Kızılay gönüllüsü katıldı.   Gençlerin gönüllülük bilincini artırarak insani yardım fa
KIZILAY GÖNÜLLÜLERİ BİR ARAYA GELDİ

Türk Kızılay’ın genç gönüllülerden oluşan yapısı Genç Kızılay’ın İstanbul buluşmasına, şehrin dört bir yanından 2 bin 500 Genç Kızılay gönüllüsü katıldı.

 
Gençlerin gönüllülük bilincini artırarak insani yardım faaliyetlerinde aktif şekilde rol almalarını ve bir araya gelerek gönüllülük deneyimlerini paylaşmalarını desteklemek üzere düzenlenen Genç Kızılay İstanbul Gönüllü Buluşması, İstanbul Bahçelievler Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
 
Türk Kızılay Gönüllü Yönetimi Direktörlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen programa Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Emre Koç, Genç Kızılay Başkanı Ömer Faruk Çalışkan ve Kızılay yöneticilerinin yanı sıra Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır katıldı.
 
Programda konuşan Kızılay Başkanı Yılmaz, Genç Kızılay’ın kurulmasının Türk Kızılay için önemine değinerek “Sorumluluk sahibi bir yönetimin yapması gereken en önemli şey geleceğe yatırımdır, sizler hem ülkemizin hem Kızılayımızın geleceğisiniz. Biz Genç Kızılay’ı sadece üniversite döneminde gönüllülük faaliyeti yapacağınız bir yer olarak düşünmüyoruz, bir okul olarak düşünüyoruz. Burada öğrendiklerinizle Kızılay’ı bizlerden devralıp çok daha yukarıya götüreceksiniz. Size bu umutla bakıyoruz” dedi.
 
Program kapsamında Kızılay Başkanı Yılmaz ve Genç Kızılay Başkanı Çalışkan, gönüllülüğün önemi, gönüllülerin afetlerde oynadığı rol ve gönüllü olmanın toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın sürekliliğine sağladığı katkıya ilişkin bir oturumla da gönüllülerin sorularına yanıt verdi.
 
İnteraktif oyunlar, tiyatro ve konser etkinliklerinin yer aldığı programda, Genç Kızılay İstanbul bünyesinde yıl boyunca üstün başarı gösteren gençlere de ödülleri takdim edildi. 

 

Anahtar Kelimeler : KIZILAY, GÖNÜLLÜLERİ, BİR, ARAYA, GELDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız