HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Haziran 2024 Pazartesi Saat: 13:24

TÜRKİYE’NİN ÇİLEĞİ KAYABAŞI’NDAN

Altınordu ilçesinin Kayabaşı Mahallesinde çilek üretimi yapan Selçuk Şahin, yıllık 200-250 ton çilek üreterek Türkiye ve Ordu ekonomisine büyük katkı sağlıyor. 50 dönüm arazi üzerinde çilek üretiminin yanı sıra yaban mersini ve d
TÜRKİYE’NİN ÇİLEĞİ KAYABAŞI’NDAN

Altınordu ilçesinin Kayabaşı Mahallesinde çilek üretimi yapan Selçuk Şahin, yıllık 200-250 ton çilek üreterek Türkiye ve Ordu ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

50 dönüm arazi üzerinde çilek üretiminin yanı sıra yaban mersini ve dut üretimi denemesi yaptığını belirten Şahin, bu işin artık ehli olmuş durumda.

İşini kendine dert edinmeyen kişi, hiçbir işte başarılı olamaz kaldı ki liderde olamaz. İşinin ehli olan kişiye de iş tarifinde yapılması uygun olamaz. Bir işte başarı olmanın yolu, ciddiyet ister, dürüstlük ister. İline önem verir ve böyle yaparsa yaptığı İçte zirveye ulaşır.  

İşte onlardan kendinden söz ettiren değerli bir müteşebbisimiz olan  “Çilek tarlası” çiftliğinin sahibi Selçuk Şahin, bu işin üstesinden geliyor. Kayabaşı mevkiinde bulunan toplamada 50 dönüm bir arazi üzerinde hem ülke ve hem de Ordu ekonomisine yıllık 200-250 ton çilek üretimi gerçekleştiren Şahin, bunun yanında yaban mersini ve dut üretimi denemesi yaptıklarına da şahit olduk. Bu konu da bilgiler veren Şahin, yıllık 100-150 ton üretim yapabileceklerini de vurguladılar.

Araştırmacı - Yazar Hüseyin DENİZ


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız