HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Mayıs 2024 Cuma Saat: 13:01

ZENGİN: MEMUR SEN’E HAKKIMIZ HELAL DEĞİL!

Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, Memur Sen’e sitem üstüne sitem yağdırdı. Ordu Valiliğinin muhtarlara yönelik yaptığı promosyon çalışmasını takdirle karşıladığını söyleyen Başkan Zengin, toplu sözl
ZENGİN: MEMUR SEN’E HAKKIMIZ HELAL DEĞİL!

Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, Memur Sen’e sitem üstüne sitem yağdırdı. Ordu Valiliğinin muhtarlara yönelik yaptığı promosyon çalışmasını takdirle karşıladığını söyleyen Başkan Zengin, toplu sözleşme masasında memur ve emeklileri hayal kırıklığına uğratan yetili sendika Memur Sen’e de bu konuda haklarını helal etmediklerini belirtti.

Zengin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Sağlık çalışanlarını düşük promosyona mahkum eden Memur Sen, hakkımız size helal değil! Ordu valiliği yatırım izleme ve koordinasyon Başkanlığının muhtarlarımız için yapmış olduğu yüksek oranda promosyon anlaşması için tebrik ediyoruz” dedi.

Zengin, açıklamasına şu şekilde devam etti; “Ordu ili genelinde görev yapan 772 mahalle muhtarı için maaş promosyon ihalesi yapıldı. Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı binasında, kapalı zarf ve açık artırma usulü yapılan maaş promosyon ihalesine 5 banka teklif verdi.

İl genelinde görev yapan 772 mahalle muhtarının maaş ödemelerine ait banka promosyonu için Yapı Kredi Bankası en yüksek rakamı verdi. Yapı Kredi Bankası, 5 yıl için yapılan ihalede kişi başı 42 bin 500TL teklif vererek ihaleyi aldı.

Sağlıkta yetkili sendikayım diye böbürlenerek gezen Toplu sözleşme masası da memuru ve Emekliyi hayal kırıklığına uğratan, ilimizde yaptığı Düşük miktarda promosyon anlaşmasıyla, Banka müdürü sınıf arkadaşım diye hava satanlara yine bizlere kaybettiren sari sendikaya Sağlık Bakanlığı personelleri Hakkını helal etmeyecek. Bilesiniz istedim” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : ZENGİN:, MEMUR, SEN’E, HAKKIMIZ, HELAL, DEĞİL!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız