HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Almanca Özel Ders Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Nisan 2025 Çarşamba Saat: 14:27

YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN

Türkiye Kamu Sen Ordu İl Başkanı Hasan Ali Yılmaz, 1 Mayıs İşçi Dayanışma ve Mücadele Günü için kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada; “Hak aramanın bir simgesi haline gelmiş, çalışanların hak mücad
YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN

Türkiye Kamu Sen Ordu İl Başkanı Hasan Ali Yılmaz, 1 Mayıs İşçi Dayanışma ve Mücadele Günü için kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada; “Hak aramanın bir simgesi haline gelmiş, çalışanların hak mücadelesinin ilk mayasının atıldığı yıllardan günümüze kadar yüz yılı aşkın sürede elde edilen kazanımların en güzel ifadesi olan 1 Mayıs İşçi Dayanışma ve Mücadele Günü'nün yıldönümüne gelmiş bulunuyoruz.

Türkiye'de çalışan ve üreten kesimlerin büyük sıkıntılar çektikleri günümüzde, 1 Mayıs daha büyük anlam kazanmaktadır. Çalışanlar için böylesine önem taşıyan bir günde, haklarının korunması ve kazanılması amacına yönelik olarak gerek kamu çalışanlarının, gerekse işçilerin örgütlendiği sendikaların önünde büyük engeller oluşturan yasal bazı düzenlemelerin, çağımızın şartlarına uygun hale getirilmesi gerekmektedir” dedi.

Yılmaz, açıklamasının devamında; “Her ekonomik başarının temelinde çalışanların alın terlerinin ve emeklerinin yattığının unutulduğu şu günlerde, 1 Mayıs'ın sadece meydanlarda toplanarak geleneksel etkinliklerle kutlanmasının yeterli olmayacağı, Dünya'da ve bölgemizde hızla değişen siyasal konjonktürün ortaya çıkardığı yeni dengelerin tesisinde lokomotif vazifesi gören çalışan kesiminin bu önemli günlerinin yapılacak yeni yasal düzenlemelerle tatil ilan edilmesinin, toplumsal barış açısından da çok önemli olduğu bir gerçektir.

Türkiye Kamu-Sen olarak çalışanların hak mücadelesinin önündeki bütün engellerin kaldırılarak, 1 Mayıs'ın resmi bayram ve tatil ilan edilmesi yönünde yapılacak her türlü iyi niyetli girişime, destek vermeye hazır olduğumuzu bildirir, bu vesile ile şahsım ve Konfederasyonum adına tüm çalışanların 1 Mayıs'ını kutlarım” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : YILMAZ:, 1, MAYIS, İŞÇİ, BAYRAMI, KUTLU, OLSUN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız