HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Mayıs 2024 Cuma Saat: 17:04

ŞANLITÜRK, KORGAN’DA AYAK BASMADIK YER BIRAKMADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Korgan İlçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.     KORGAN BELEDİYESİNE ZİYARET  
ŞANLITÜRK, KORGAN’DA AYAK BASMADIK YER BIRAKMADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Korgan İlçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.  

 

KORGAN BELEDİYESİNE ZİYARET

 

Korgan’da ayak basmadık yer bırakmayan Milletvekili Şanlıtürk, gerçekleştirdiği ziyarette İl Başkanı Mehmet Özçelik, İl Sekreteri Doğukan Ak, Korgan İlçe Başkanı Yüksel Dere ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte; Korgan Belediye Başkanı seçilen Sait Korgan'a hayırlı olsun diyerek istişarelerde bulundu.

Şanlıtürk, Cenab-ı Allah seçilen tüm belediye başkanlarımıza hayırla hizmet etmeyi nasip etsin diyerek Başkan Sait Korgan’a başarılar diledi.  

 

MHP KORGAN İLÇE BAŞKANLIĞI

 

Bu ziyaretin ardından beraberinde ki heyetle partisinin Korgan İlçe Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirerek istişarelerde bulunan Şanlıtürk, Korgan İlçe Başkanı. Yüksel Dere ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine nazik misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla teşekkür etti.

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELİNDİ

 

Korgan’da vatandaşlarla da bir araya gelen Şanlıtürk; “İl Başkanımız Mehmet Özçelik, İl Sekreterimiz Doğukan Ak, Korgan İlçe Başkanı Yüksel Dere ve Korgan Belediyesi Meclis Üyesi Gürsel Kalaycı ile birlikte; güzel ve güneşli havanın tadını çıkaran Korganlı hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasret giderdik. Ordumuzun 19 ilçesinin büyümesi ve gelişmesi adına birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

AK PARTİ KORGAN İLÇE BAŞKANLIĞI

 

Ak Parti Korgan İlçe Başkanlığını da boş geçmeyen Milletvekili Şanlıtürk, “Ak Parti Korgan İlçe Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirerek istişarelerde bulunduk.

Ak Parti Korgan İlçe Başkanı  Hamza Şahin ve Ak Parti Korgan İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine nazik misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

KORGANLI İŞ İNSANLARIYLA İSTİŞARELER

 

Korgan’lı iş insanları Cemalettin Hatipoğlu ve Selahattin Cin'e ait Manzara Kafe ve Restoran'da bir araya gelen Şanlıtürk, Korgan’da yapılan ve yapılmakta olacak yatırımlar hakkında görüşler aldıktan sonra Cemalettin Hatipoğlu ve Selahattin Cin'e ev sahiplikleri dolayısıyla şükranlarını sundu.

 

ÖRNEK BİR ORDULU AİLEYE ZİYARET

 

Korgan’da yol çalışmalarını da yerinde inceleyen Milletvekili Şanlıtürk, Korgan ilçesinde çiftçilik ile geçinen örnek bir Ordulu aileyi ziyaret ederek tebrik etti.

 

Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmada ise; “Hikmet Ayba kardeşimizin kendi ailesine fazlasıyla yetecek kadar küçük bir alanda, dört mevsim Karadeniz’de nelerin üretebileceğini gösterdiği bahçesini ziyaret ettik.

Ekiminden, dikiminden, hasatına kadar örnek bir çiftçi nasıl olur adeta gözler önüne seriyor.

Ben kendisine teşekkür ediyor, bol bereketli kazançlar diliyorum. Tüm hemşerilerimizi de örnek almaya davet ediyorum.

Çalışan, üreten kendi kendine yeten bireyler, kendi kendine yeten aileler ve kendi kendine yeten bir toplum dileğiyle. Eline, emeğine, yüreğine sağlık kardeşim, Allah senden razı olsun” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK, KORGAN’DA, AYAK, BASMADIK, YER, BIRAKMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız